hur man förenklar parkering i ett garage

hur man förenklar parkering i ett garage

Om ditt garage är fullspäckad med andra objekt eller är mycket smalt, kan det vara svårt att parkera på, särskilt på natten. Att öka synligheten och vidta åtgärder för att skydda objekt i ditt garage är viktigt. Processen förhindrar skada inte bara för ditt fordon, men också att strukturen i garaget. Även om detta förfarande kan ta några timmar, vidta åtgärder för att underlätta parkering i garaget är värt den tid investeringen

Du behöver:
Tennis ballStringLarge nailsHammerOld tireFoam rubberSmall nailsReflective tejp.


1.
Knyt en lång lina runt en tennisboll och hänga den i taket i garaget. Rada upp bollen så den träffar mitt i den övre delen av vindrutan när fordonet är på rätt plats. Denna åtgärd kommer att hjälpa föraren att veta när du ska sluta dra framåt, särskilt om bilen har en lång näsa.
2.
Drive i flera stora spikar i en halvcirkel på stötfångarhöjden på baksidan väggen i garaget. Häng en gammal däck på naglarna (se till att den fullt ut är överdriven). Däcket kommer att skydda väggen och stötfångaren från allvarliga skador bör föraren dra upp lite för långt i stället.
3.
Klipp längder av skumgummi och ansluta dem till väggarna och räcken med små spikar. Detta kan användas för att skydda alla ytor som kan få dinged mycket med bil dörrar eller stötfångare.
4.
Placera längderna reflekterande tejp på väggar, räcken och eventuella föremål som kan få på vägen för fordonet. Bandet kommer att göra dessa föremål lättare att se, särskilt på natten.


Relaterade artiklar


hur man vara säker på ett terrängfordon
vad göra när en bank förlorar äganderätten till ett fordon
hur ansökan om en stoppskylt
hur man bromsa och stanna en bil snabbt
hur man skyddar en motorcykel från stöld
hur man kör i snön
hur man kör på svart is
hur man får på M11
hur de ska hålla bekväm när du reser med bil
hur man kör i snö