vad som gör en krockkudde gå av?

vad som gör en krockkudde gå av?

kollisionen

En krockkudde aktiveras när krockkudden sensorer, som normalt finns i fram-och /eller sida områden på ett fordon, aktiveras av kraften i en kollision eller kollision. Den kraft som anbringas på krockkudden sensorer har att uppfylla eller överstiga en förutbestämd uppsättning punkt för att orsaka krockkuddarna löser ut.

Felaktig Air Bag Sensorer fordonets krockkuddar inte ska engagera tills en tillräcklig kraft eller effekt, är tillämpas på del av fordonet som innehåller sensorer. Men om sensorerna är felaktiga, kan en krockkudde gå iväg till synes utan anledning. Felaktig sensorer kan upptäcka islagskrafterna när ingen är närvarande

felaktigt placerade Airbag Sensorer

För en krockkudde skall fungera väl, krockkudden sensorer -. Som, beroende på märke, år och modell, kan fordonet placeras på många platser på ett fordon-måste placeras i lämplig plats. Airbag sensorer som är felplacerade i fråga om att fordon, modell och år kan leda till att krockkudden att gå av vid fel tider eller på olämpliga sätt.

Felaktiga eller felaktigt placerade Airbag Ledningar

ledningar som förbinder krockkudden sensorerna på chassit av ett fordon till själva krockkudden komponent inne i fordonet ratten måste installeras korrekt och fungerar för korrekt airbag funktion. Om någon del av ledningarna är felaktig, eller om ledningarna är felaktigt installerat kan krockkudden ska utlösas för att gå av vid fel tider eller inte alls, och funktionaliteten av krockkudden kommer att äventyras.


Relaterade artiklar


hur man får finansiering för ett fordon med dålig kredit
Hur får man en bil redo för en road trip
hur man kör en bil manuell växellåda
lagar om avtal auto lån
hur man tillbaka en bil till en parkeringsplats
hur man får bilen redo för vintern
Hur hyr jag en Mustang?
hur avsluta ett fordon hyresavtal
hur man byta en bil leasingavtal
hur man skriver ett brev fordon återbördande - steg för steg