hur man blir en fyllechaffis

hur man blir en fyllechaffis

Rattonykterhet inte blandas. Rattfylleri kan resultera i en DUI, biljetter, finansiella påfrestningar, skada eller dödsfall. Människor som dricker bör ha en fyllechaffis. Här är hur man blir en utsedd förare

Du behöver:
möjligheter att åta sig att återstående nykter
. möjligheter att åta sig att inte låta dina vänner att dricka och köra.


1.
Alkohol försämrar ett personer dom. En person som har tre drinkar eller mer får tror att de kan köra bil, men i själva verket har försämrat omdöme, reaktionstid och koordination. Istället för att riskera en DUI, en olycka, skada eller dödsfall, för dig eller dina vänner: en fyllechaffis. Första steget är att få alla vänner att komma överens om att du kommer att vara fyllechaffis. Om möjligt, kör alla dit och tillbaka. Detta sänker tillgång att köra efter att ha druckit.
2.
För dem som körde separat till platsen för att dricka, samla alla bilnycklar. Håll ner knapparna på en säker plats. Låt ägaren vet att de inte kommer att få tillbaka nycklarna förrän nästa morgon. Kom ihåg alkohol försämrar dom, så du blir tillfrågad om nycklarna, kan vissa försöker till och med få och lämna utan att säga dig.
3.
det bästa sättet att vara en utsedd förare är att upprätthålla nykterhet. Drick andra drycker utan alkohol. Ha en tranbärsjuice och sprite med lime, eller en alkoholfri Pina Colada att känna att du dricker något speciellt. Om du inte känner att du kan göra detta och kommer att frestas att dricka alkohol, inte åtar sig att som utsetts till föraren. Det är mycket viktigt att du kan fullfölja åtagandet.
4.
I slutet av natten, eller vid den angivna tiden, samla alla som rider med dig. Kontrollera att du har alla. Se till att det finns ingen alkohol förs in i bilen. Följ säkerhet och lagar genom att fästa bilbälten. Du kanske vill ha enkel tillgång till påsar eller handdukar, i fall någon över konsumeras och blir sjuk.

Tips och varningar


 • Var beredd på att vara nykter
 • Var beredd att andra kommer att försöka köra ändå och du kommer att behöva fast
 • Var beredd på att någon kan bli sjuk i bilen
 • Ring en taxi om plan misslyckas


 • Relaterade artiklar


  hur man kör i ogynnsamma väderförhållanden
  hur du får ett funktionshinder parkeringstillstånd i Missouri
  hur man hittar en online-trafik skola
  hur häl-och tå nedväxling en manuell växellåda bil
  hur man undviker blinda fläckar under körning
  Hur registrerar i en trafik skola
  vilka handlingar som krävs för att få en bil leasingavtal?
  hur säkert motorcykel
  hur man passar Oklahoma förarprov
  hur man gör en U-sväng på en motorcykel