hur man kan slå en parkeringsbiljett

hur man kan slå en parkeringsbiljett

Har du en parkeringsbiljett? . Se till att det har utfärdats etiskt och juridiskt

Du behöver:
Tålamod


1
det första steget. . . Om du får en parkeringsbiljett, se till att varje enskild bit av uppgifter på biljetten är korrekt, inklusive men inte begränsat till: dag, datum, tid, Street, License Plate, Automobile Beskrivning, Väder och överträdelseförfaranden
. 2.
FELAKTIG DATA. Om parkeringsbiljett säger "Expired Meter" och det finns inga meter på gatan, du ut biljetten. Väljer att en "översyn" av biljett och följ instruktionerna som talar om att bekämpa biljetten. Se till att hålla korrekta uppgifter för allt som hänt.
3.
DEFEKT METER. De flesta människor vet inte parkeringsmätare måste kalibreras-det är lagen! Syftet med detta är naturligtvis att se till att om du betalar i tjugo minuter, som du faktiskt att du får tjugo minuter. När du dyker upp för att ifrågasätta din parkeringsbiljett, se till att du efterfrågan posterna för kalibrering. Om de inte har dem, är bollen hos er.
4.
ANDRA överträdelser. Enligt lagen, om du får en parkeringsbiljett, ett tecken finns måste som varnar för den kommande biljett. Till exempel: Om du inte är tillåtet att parkera på en gata efter 4 PM eller kommer du att kunna bogseras, måste det finnas en skylt som anger som sådan. Skylten skall vara officiellt utfärdas av staden och det måste ha själva "koden" nummer (dvs 6. 1. 03 etc). Om det inte finns några tecken kommer biljetten fastnar inte i domstol. En annan av mina favoriter, skaffa en biljett till parkering för nära en brandpost, eller annat föremål, inom angivna ersättningen. Trottoarkanten måste målas som visar att du också är nära.
5.
Bli expert. Oavsett din biljett kan vara, tar sig tid att leta upp information om brottet. Alla större städer har en officiell webbplats. Kontrollera att se vad stadens regler, riktlinjer och statyer av biljetter inte. Bli expert på biljetten du fick. Om biljetten har utfärdats felaktigt, oetiskt eller olagligt, du har själv en stark fall

tips och varningar


 • Besök FindYourAssistant. . com för mer info. Se mina andra artiklar för relaterad information.
 • Denna information är för underhållning ämnar endast. Det är inte avsett att lära människor hur de får ut av lagliga biljetter.


 • Relaterade artiklar


  hur man handhar månen tak på en Toyota Previa van
  miljöbilspremie bidrag
  hur man kör en bakhjulsdriven i snö
  hur man startar en stickshift på en kulle
  hur man kan betala av en brottslighet bil återbördande
  Hur får man en ny titel efter att ha betalat ut bil
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Connecticut
  hur man beräknar en återstående MF på en leasingbetalning
  bil avtalsrätten
  hur man räddar någon i en brinnande bil