hur man ingen snö på min vindruta

hur man ingen snö på min vindruta

Bor du i ett område där snö inte bara täcker ditt hem men också ditt fordon? Då är det här ett sätt för dig att aldrig ha att skrota snö och is från framrutan samt speglar igen

Du behöver:.
Canvas presenning


1
<. . br> Om du vet att snön är på väg och du kommer att behöva vakna tidigt att skrota snö och is borta från framrutan, då är det här sättet för dig att aldrig ha behovet av att göra det här igen. Detta är särskilt bra om du inte har ett garage att hålla bilen av vädret.
2.
När du arive hem tar dig tid att täcka den del av din winshiled och speglar som skulle vara täckt med is och snö. Gör detta med en målare presenning. De finns i många storlekar och är lätta i vikt och lätt att använda. Efter täcker din bil med tarp (och du behöver bara för att täcka vindrutan och fönstren tillsammans med sidospeglar) kan du vikta tarp ner med tegel eller sten. Sätt tunga vikter ovanpå av huven och wieght ner Conors om du kan. Om presenningar har gromet hål, använda dem till att lägga rep och vikter för att hålla tarp ner. Detta sätt din tarp inte flyga iväg i händelse av vindar.
3.
På morgonen dra tarp och börja ditt fordon för att värma upp motorn och insidan. Ta bort vikter och tarp. Detta tar bara några minuter. Du kan hålla tarp och vikter i bagageutrymmet eller bakom sätet om du kör en pickup.
Nu kommer du inte har mer isigt fönster för att avisa.


Relaterade artiklar


hur man passar Oklahoma förarprov
hur man hanterar en koppling under körning nedför
hur man lämna in ett formellt klagomål till kapital en automatisk
grundläggande information om billeasing
hur man använder kopplingen på en manuell växellåda
hur man sparar pengar på hyra vid hyra bil eller lastbil
principer för leasing av bilar
hur stor en hjälm
hur hyra en bil & carseats
Hur refinansiera en bil lån i Michigan