hur man hanterar däck Blowout vid höga hastigheter

hur man hanterar däck Blowout vid höga hastigheter

Plötsliga däck Blowout vid höga hastigheter är mycket farligt och skrämmande för föraren. Denna artikel ger stegvis instruktioner om hur att hantera denna situation för att undvika allvarliga skador

Du behöver:.
Möjligheter att åta sig att återstående nykter
. möjligheter att åta sig att inte låta dina vänner att dricka och köra.


1.
Sudden däck Blowout på motorvägen eller i höga hastigheter är mycket farligt. Själva ljudet skulle skrämma föraren i kraftig inbromsning och styrning. Detta är våra instinkter i farlig situation. Men i detta fall, är det möjligen värre sak du kan göra.
2.
Det viktigaste i den här situationen är att hålla huvudet kallt. Oroa dig inte. Det är lättare sagt än gjort. Plötsliga däck Blowout vid höga hastigheter är mycket farligt och hålla huvudet kallt skulle hjälpa dig att fly en mycket farlig situation relativt oskadda.
3.
Mycket lätt accelerera vid en plötslig däcket punktering. Anledningen är bilen kommer att dra sig mot punktering, så acceleration kommer att hålla bilens dynamik och undvika att hoppa över till nästa körfält där det kan vara bil.
4.
kontroll in den styrning (använda två händer), sätta på den akuta blinkers, lätta på gasen. Och försök att dra bort från trafiken. Vickar du försiktigt in bromsning och stannat.
5.
Alltid undersöka bilens däck för tryck, slitage och skador. Genom att hålla ett öga på dina däck, kan du undvika farliga situationer som t. ex. plötslig däck Blowout på motorvägen.


Relaterade artiklar


billeasing terminologi
hur du packar en nödsituation kit för bilen
hur man byter en glödlampa trafikljus
hur man kör aggressivt
Hur köper jag en återförsäljare bil?
hur man kör i orkaner
hur säkert ut en motorväg
Hur får man en ny titel efter att ha betalat ut bil
hur man får på M11
sig att köra bil