hur man gratis en bil fastnat i djup snö

hur man gratis en bil fastnat i djup snö

När vinterväder slår till kan du beväpna dig med rätt att få din bil lossna från djup snö genom att lite kattsand med på resan. Kattsand kan göra några ytan sträv och slipande, och kan därför ofta ge bilar med extra dragkraft de behöver för att komma tillbaka på fast mark. Följ dessa steg för att du är redo

Du behöver:.
Stor påse kattsand


1
köpa en stor påse med Kitty. . kullen i början av vintervädret säsongen. Lägg denna väska i bagageutrymmet i bilen och inte tar ut den tills snörasskydd säsong.
2.
få ut kattsand om och när du får din bil fast i snön. Riv ett litet hål i ena hörnet av väskan så att du kan hälla med någon grad av kontroll.
3.
Häll ett lager kattsand direkt bakom och framför varje däcket. Lagret behöver inte vara mycket tjock, men det bör vara så bred som däcket och utvidga antingen framför eller bakom varje däck minst 6 inches.
4.
Få i bilen, starta den och försöka köra mot närmaste markbeläggning. Börja långsamt, men när du väl flytta, accelerera som behövs för att upprätthålla din fart och få ut av snön.
5.
Upprepa vid behov genom att lägga ner mer kattsand Om bilen rullar men rör sig inte tillräckligt långt.

tips och varningar


 • Stå inte utanför en bil som drivs av djup snö, och försök inte att pressa ut det medan någon är att trycka på gaspedalen. Snö är smart och kan orsaka en fast bil att glida runt på något sätt av hastighet och riktning, så stod utanför en är särskilt farlig.


 • Relaterade artiklar


  hur man får ett e-zpass
  hur man byter växel på en Yamaha V stjärna 650
  hur man tar sig fram säkert i en bilolycka
  hur man kör i snö i en kuperad stad
  Hur du tar körlektioner
  rensar bort snön från en bil
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Utah
  hur man driver en framhjulsdriven (FWD) bil
  hur du ställer luftbromsar
  hur man använder backspegeln