lära sig att köra bil

lära sig att köra bil

Den ultimata rituella för många tonåringar kommer när de är gamla nog att ta testet för deras körkort. Detta test sker efter timmar spenderas med att studera statens förarens guide samt månaders körning med en förälder eller förmyndare. Att lära sig att köra bil tar en blandning av lärande ur böcker och manualer och faktisk tid som han kör ett fordon
1
Studera förarens guide tryckt med de regler och förordningar för att erhålla ett körkort i ditt tillstånd. Denna guide ger dig grundläggande information om körning, såsom innebörden av trafikmärken och relevant information för att lagarna i ditt tillstånd. Dessa guider finns på ditt lokala av motorfordon och kan vara tillgängliga att läsa på nätet.
2.
Fråga körkortsinnehavare för råd om bilkörning. Din mor kan ha separata rör från din far, och båda kommer att få uppleva att rollspelet situationer med dig. Prata med licensierade förare om deras förarens examen-vad de gjorde rätt och fel och vad de önskade att de hade lagt mer fokus på.
3.
Ta en förares utbildning kurs. Offentliga skolor ger ibland förarens utbildningar, men erfarenheter genom privata företag kan också vara tillgängliga. Inte bara en förares utbildning självklart inte bara hjälper dig lära dig att köra en bil, men även vissa försäkringsbolag erbjuder en rabatt på bilförsäkring om du har tagit, och passerade, en certifierad kurs.
4.

Ansök om förarens tillstånd. Ett tillstånd finns i de flesta stater för förare som inte är gamla nog för, eller har inte fattat ett körkort tentamen. Ett tillstånd tillåter en olicensierad förare kan köra med en licensierad förälder eller vårdnadshavare och i vissa fall en godkänd förare över 21 år. Detta ger den nya föraren lära sig trafikreglerna genom faktiska kör medan någon som känner till lagarna rider längs.
5.
Lär dig av ditt körkort examen, särskilt om du inte klarar första gången. Om inget körkort examen är inte en dålig sak, men istället ger dig tid att arbeta på de avsnitt du inte passera. Även om du klarar din examen kan du inte ha passerat varje avsnitt och kanske upptäcker att du behöver arbeta med vissa aspekter av din körning, exempelvis fickparkering eller passerar.

tips och varningar


 • Om du inte är bekväm med att köra, behöver du inte få din licens på en lägsta ålder ditt tillstånd tillåter.
 • Köra på ett tv-spel betyder inte att du är kvalificerad att köra ett fordon.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort en co-signer från en bil titel genom DMV
  hur att förstå din kredit rapport
  hur du flyttar en strandsatta bil
  hur man svänger vänster vid ljus när det inte finns någon vänstersväng körfält
  hur man kan minska din betalning billån
  hur säkert navigera vägkorsningar
  hur man hyra en lyxbil
  hur man kör ett fordon växelspaken.
  hur man hyra exotiska bilar
  hur man kör en cross-country road trip säkert