hur man undviker Road Rage

hur man undviker Road Rage

Road Rage har en hel del negativa resultat-som kommer att diskuteras-Men hur man undviker det

Du behöver:?
En bil:)


1
<. . br> Lämna i tid! Oavsett om vi benägna att Road Rage eller inte sen kan lägga ångest och stress till vår resa. När vi är sena, verkar samma röda lampan vi träffar på våra tidiga dagar ett par minuter längre. Bilarna framför oss verkar nu som om de är purposefuly försöker blockera och långsam vår pendla. När vi är sena, verkar våra passagerare nu vara för pratsam. Så planera i förväg om tid att gå tidigt och undvika mycket stress.
2.
Tänk för andra. Du har hört det en hel del när det kommer till defensiv körning, men det är sant. Många människor där ute kan inte köra bil eller inte är bra förare. Även om vi är stolta över vår körning, genom att vara proaktiv och tänka på hur andra kör sätter oss framme. Till exempel när du är på väg att vara redo för de människor som får fusionera felaktigt. När stannar vid en ljus vara redo för dem som kan dröja sig kvar på green. Folk kommer att göra det (särskilt med mobilen förare). Vara redo för det faktum att den tid du har alltid varit som lämnar har alltid betytt TRAFIK. Genom att vara redo för dem att det inte skulle påverka oss så mycket när det händer och i stället för rasande vi är i fred med det faktum att vi visste att det skulle hända.
3.

Var realistisk. Skulle din skriker och skriker ha någon inverkan på den person framför er som inte kan höra dig? Skulle förbannelse och rykande över en persons agerande verkligen hjälpa dem? Vad sägs om en arg blick eller en threating knytnäve som vi kör med? Skulle det verkligen hjälpa den personen. Det kan påminna dem att vara mer alert, men det mässar upp din dag. Nu måste du temperament som aggression och hitta ett sätt att lugna ner sig före andra saker kommer fram att lägga till din ilska. Så istället för att slå tillbaka tänker på det som en möjlighet att hålla din fred. Låt inte någon KONTROLL dig genom att ta din frid BORTA. De är värt det inte.
4.
Tänk de negativa effekterna som kommer med rasande. Vi ser hur det kan röra upp din dag genom att ge dig stress som många gånger stannar kvar och blir värre när något annat händer. Men efter att ha som rasar påverkar din körning. Du är inte så alert och många gånger gör att man hämnas i natura som är en fara för alla. Dessutom, om du har vänner eller familj i bilen det påverkar hur de ser på dig. Du ska inte nöja med, "det är hur jag är". Ändra. Du mår mycket bättre i dina affärer med bilpassagerare vetskapen om att de ser dig som i kontroll. Och du vill inte ett dåligt exempel för dina barn. Även i deras lilla bältesstolar de tittar och lärande.
5.
Använd dessa tips i alla dina aspekter av livet. Tänk inte på det här bara som ett sätt att stoppa Road Rage, men omsätta det i praktiken i att bemöta människor i allmänhet, i hanteringen av barnen, att hantera medarbetare. Många människor som har Road Rage har butik ilska och raseri semester (en kille jag kände dog av en hjärtattack efter att få rasande när hans hotellrum var inte redo!).

Så vidta åtgärder innan handen att hålla fred. Låt inte någon bästa du genom att utlösa dig att agera. Titta på varje tillfälle du undvika raseri som en framgång, som en seger. Du höll ditt dyrbara freden. Nu kan du unna dig en latte "

Frid vare med eder.

Tips och varningar


 • Think Before You Drive.


 • Relaterade artiklar


  hur man ska gå på en bra road trip.
  kansas reporäntan lagar
  Hur tjänar jag poäng aaa körsträcka genom att hyra en bil?
  hur man får en linje bil handel på en rapport
  hur man handskas med en mindre bilolycka
  hur man kör på is
  Hur beräknar jag hur mycket för en skatt, titel & licens?
  hur man förlorar någon som följer dig i bilen
  hur dragrace
  Hur refinansiera min bil med dåliga krediter