hur man målar en rivning bil

hur man målar en rivning bil

Målar en rivning bil innan en rivning derby kan vara mycket roligt. Det är en stor kreativ utlopp som låter dig gå som vilda eller avslappnad som du vill med en pensel. Förbered dig för den verklighet som den vackra konstverk som du skapar på motorhuven, taket eller bak på bilen så småningom kommer att slås i bitar. Självklart, om du gör ett misstag ingen märker

Du behöver:. .
Paint
Penslar.
Sponsorer.
Stenciler.


1.
Få sponsorer för din rivning bil. Dessa är människor eller företag som ger dig pengar för att placera sina annonser på din bil. Om du får en sponsor ska du frågar om de har några önskemål av annonsplacering. Ju större områden på rivning bilen skulle vinna mer pengar.
2.
Stencil ut namn och telefonnummer på ditt sponsorer på förhand godkända områden av rivningen bilen och sedan börja måla din rivning bil. Varje form av färg kommer att göra eftersom du kommer att krossa bilen för att bitar mot andra rivning bilar.
3.
Måla på bil nummer som du tilldelas när du anger i Demolition Derby. Du kan välja det här numret men du måste registrera din bil tidigt för att garantera att du kommer att få det. Måla stenciled annons och ditt nummer i stora fetstil slag med din penslar. Alla färger färger arbeta för detta, men om din bil är mörk, inte välja en mörk färg. Poängen är att göra nummer och eventuella annonser stå ut.
4.
Måla på extra grejer. Du kan skriva meddelanden till vänner och familj eller så kan du måla ett mästerverk. Det finns inget rätt eller fel sätt att måla en rivning bil. Din fantasi kan sväva här. Alltid velat lågor på dörrarna? Nu är det dags att måla dem. Vill vara med i en polisbil? Måla din rivning bil vit och simulera blinkande ljus på toppen.
5.
Låt målade rivning bilen torka i minst 24 timmar. Den bästa tiden att måla en rivning bil är under en varm solig dag så att färgen torkar snabbt. Sommartid är en av de mest populära tider för rivning derbyn.

Tips och varningar


 • Ha kul och bli kreativ!
 • inte sätta olämpligt innehåll på din bil eftersom barn ofta delta rivning derbyn.


 • Relaterade artiklar


  hyrbil företag som accepterar bankkort
  hur man kan förebygga bilolyckor
  hur man bygger en virtuell bil
  hur man får på M1
  hur man kör på kuperade vägar
  hur man beräknar en payoff billån
  hur du gör din tonåring köra säkrare med en dekal.
  hur man roa dig på en solo bilsemester
  leasing kontra köp finansiera miniräknare
  hur du säkerhetskopierar en semi truck