hur man kör säkert kring stora lastbilar

hur man kör säkert kring stora lastbilar

Var du kör, kommer du att stöta utan tvekan en stor lastbil. Semi. 18-Wheeler. Från landsvägar till stadens gator, stora lastbilar överallt. Även om det är ansvaret för varje förare (bil eller lastbil) för att upprätthålla säkerheten och köra defensivt, måste du inse att lastbilar inte har samma hållplats och gå egenskap din bil. Att anta något annat, och kör vårdslöst eller obetänkt runt en lastbil kan orsaka olyckor, skador och dödsfall. Här ska vi diskutera hur man kör din bil säkert kring stora lastbilar.

Du behöver:
Sunt förnuft
. Artighet.
Blinkers.
Syn.
Trott.


1.
Bo i sikte. Inte bakluckan, inte blivit godkänd på höger sida när på en motorväg, och inte hänga ut genom baksidan däcken på släpvagnen. Dessa är alla platser där det är svårt eller omöjligt för en lastbilschaufför att se dig.
2.
Road Rage kontra en stor lastbil är som bugg kontra vindrutan. Vem tror du kommer att vinna? 9 gånger av 10, om en lastbil har gjort något du inte förstår, det var inte avsiktligt, eller kanske du hängde i en av sina blinda fläckar (se steg 1). Därför tailgating, blinkar din Brights på dem eller att du till ogillande din mellersta tån kommer i regel bara göra ett skratt lastbilschaufför.

En av de dummaste och mest livshotande handlingar Road Rage att en bil kan göra för att en lastbil är att skära framför dem, och sedan dra en broms kontroll. Att dra denna typ av stunt är att riskera att bli tillplattad, speciellt om ingen annan form av skatteundandragande på trucken. Var tror du lastbilen kommer att gå när du smäll på bromsarna i full trafik med alla banor ockuperade?
3.
Följ gemensamma regler för körningen, såsom framställning när sammanslagningen på livligt trafikerade vägar. Trucken kan inte alltid komma över till vänster körfält för att låta dig entré på motorvägen. Antingen bromsa eller stoppa förrän det finns en öppning. Inte Dink runt med din söta gamla tid ihop till 70-80 mph trafik som går 40 mph. Även detta kan leda till en utplaning av ditt fordon. Om du ska göra det, gör det!
4.
I staden är det en god idé att titta på baksidan av en lastbil innan du drar upp på höger sida. Varför, frågar du? Jo, för att en lastbil för att göra en högersväng, de behöver massor av utrymme. Därför kan de vara ett körfält bort i stället för längst till höger körfält. Om du ser en signal blinkande på dig, innebär detta att om du bestämmer dig för att dra upp på sin högra sida, kommer de inte se dig och del, om inte de flesta, av ditt fordon är sannolikt att hamna under deras trailer.

5.
För dem som vill ta genvägar som kör bakom köpcentrum och gallerior band, ser du att det finns lastkajer och slumpmässigt släpvagnar sitta om, eller hur? Ha lite hänsyn och sakta ner när du tar dina genvägar. Förare som levererar till butiker har ofta att göra vad som kallas en "drop hook". Detta innebär i korthet att de måste vara i och ut ur hytten ganska lite, hooking, lossa, parkering osv När du kommer flyga igenom utan ett bekymmer i världen, och ännu mindre uppmärksamhet för några människor som kan vara tillbaka där fungerar, löper du risk att plattas just den person som tar dig alla dessa härliga väsentliga poster du längtar efter.
6.
Kliv ut ur ditt "jag" zonen, och se sig omkring. Med detta menar jag, när man kör på motorvägen, uppmärksamma trafiken omkring dig. Håll utkik efter den utgångar och ramper inträde. Se upp för strandsatta bilar och lastbilar. Kanske till och med ta en stund att se upp för vad bilen kommer att ha att göra med.

Tips och varningar


 • Lastbilar är inte din fiende. Allt som krävs är lite betänketid och insikten att du inte är den enda bilen på vägen. Om du tror att det är lätt att ta u00A3 40. 000 till en skrikande stanna, försöker du det.
 • Försök att uppskatta stora lastbilar för vad de gör för oss, och vår ekonomi. Tänk på hur lång tid det skulle ta att få din Jimmy Choo skor eller din 100% Corn-fed Iowa Prime Rib om den hade att komma med tåg, utan bilar att leverera det resten av vägen.
 • Om du verkligen bestämt sig för att ta Road Rage ut på en lastbil, kan du tänka på att lastbilschaufförer har en tendens att gå samman när man konfronteras med en ilsken "fyrhjuling". De har centralbankerna. De pratar. De har också förmågan att rutan dig i, och eller knuffa dig ut i median.


 • Relaterade artiklar


  hur man får hjälp att få en övertagen bil tillbaka
  hur man undviker Road Rage
  hur man avgör en inteckning betalning med ett online Lånekalkyl
  kan du köpa en bil med dåliga krediter och inget jobb?
  Hur hyr jag en CPO BMW?
  hur man förbereder bilen för vinterkörning
  hur man kör manuell växellåda / stickshift
  vad som krävs av ett uttalande för ett Auto Lease lån?
  hur avsluta en överenskommelse bil hyra tidigt
  hur man navigerar los angeles trafiken i rusningstid