hur man kör i Seattle’s Rain

hur man kör i Seattle’s Rain

I Seattle regnar det, mycket. Alla som hört talas om Seattle vet detta. Och alla som väljer att bo i Seattle måste lära sig att hantera it. There är en sak som förbryllar mig är om, och det är hur folk i Washington kör i regn. Det är som om de aldrig sett det förut. Som om de inte bor i en stat som regnar nästan 9 månader av året. Så för alla er Washintonians som fått din förarens liscense genom att placera en fjärdedel i ett tuggummi maskin, är här några tips om hur man kör i allt som våta saker. . .
1.
* Glöm det . . .
Det magiska ämne som faller från himlen som verkar vara immobilizing dig just nu, det är regn. Bara regn, vatten, Agua. Du kommer att bli bra att köra rätt igenom den.
2.
* Bort från min rumpa . . .
Dess allmänt känt att när vägarna är blöta det är svårare, och tar längre tid, för en bil att komma till ett helt. Så sluta att befria min rumpa eller kommer du bakkanten mig. Och än jag måste fejka en nackskada och stämma dig som en arg ex-fru.
3.
* Kom i ditt körfält . . .
är regnet sådan distraktion som du måste väja in och ut ur ditt körfält. Prova detta, sluta fokusera på vilka moln regndropparna kommer ut av. Och uppmärksamma djärva vita linjer målade på vägen. Du bör vara i mitten av dem.
4.
Jag garanterar att om du kan följa dessa 3 tips kommer du att bli en bättre förare i regnet. Och om inte flyttat till Florida. Washington skulle kunna använda en mindre dålig förare.

Tips och varningar


 • Om din köra motorcykel i regnet inte. Ridning i regn är ungefär lika smart som att råna en bank.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en detektor whistler radar
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Colorado
  säkrade vs utan säkerhet billån
  hur man förbereder däck för snö
  hur man gör en burnout med automatisk växellåda, RWD bil
  hur man kör en 5-växlad växellåda
  hur man kör i North Jersey utan att bli galen
  alternativa egenfinansiering
  hur man använder smog modellen under körning
  hur man väljer förarens utbildning program för en tonåring