hur man kan vara i rätt körfält på motorvägen för din exit - även om det är till vänster!

hur man kan vara i rätt körfält på motorvägen för din exit - även om det är till vänster!

Någonsin varit på en flerfiliga motorvägen, rör sig över så du kommer vara redo för din exit . . . bara att hitta utgången är på motsatt sida! Jag har! Denna fiffiga lilla guldklimp av kunskap kommer att se till att detta inte händer igen

Du behöver:!. .
Din uppmärksamhet


1
Vi har alla varit där-upptagen Freeway-för många bilar . . . Du vill avsluta, du vet att det kommer upp. Och då det händer. Det är på motsatt sida av motorvägen, och det finns inget sätt du kan komma över i tid!
2.
Det finns en tjusig litet trick för att veta vilken sida det kommer att vara på innan du kommer där! Det är i vägen till avfartsväg panelen är placerad ovanför motorvägen guide tecken.
3.
Se upp för att se var den lilla gröna exit antal panelen sitter. De flesta är på höger sida. Men om avfart panelen till vänster och sedan avfarten kommer också att på vänster sida.

Tips och varningar


 • Titta efter knepiga "exit endast "tecken-särskilt om din exit är inte nästa omedelbara utgången! Du kan hitta dig själv att behöva avsluta och vända om så är fallet
 • Detta tips är ett som kan användas överallt i landet. -Det är inte bara en statlig som följer denna skyltning standard.


 • Relaterade artiklar


  hur man navigerar isiga backar under körning
  hur man gör dubbla utbetalningar på en bil
  justera motorcykeln speglar
  Vilka är fördelarna med att köpa en bil genom CHL vs leasing?
  vad är en andra chans bil lån?
  hur man leasa en bil i Houston
  rensar en kvarstad på ett GMAC auto lån
  hur man får en Illinois i-pass
  hur man skriver ett brev fordon återbördande - steg för steg
  hur man kör säkert i närheten av stora lastbilar