hur man kan hoppa starta din bil

hur man kan hoppa starta din bil

Ända vill hjälpa någon som behövde "ett hopp"? Ända behövs en själv? Här är hur man gör det snabbt och säkert

Du behöver:
startkablar (det är bra att hålla lite i bagageutrymmet-utifall)-du kan köpa dem på bil-butiker
. . .
Ju lägre siffra på kabeln, desto mer makt de kan genomföra!.
Annan bil -. En som kan starta och köra
.
Något att torka händerna på när du är klar (hålla dem med startkablar).
.


1.
Få hjälp av en annan förare eller erbjuda sig att hjälpa några stackars strandsatta själ, de i regel har förlorat ledig titt i deras ögon. .
2
Flytta huvor av både bilar så nära varandra som möjligt-detta kommer att vara avståndet kablarna måste sträcka. Ju mindre avstånd, desto lättare jobbet.
3.
Använd den stora klippen på kablarna för att fästa till batteriet i den icke-löpande bil. RÖD blir fäst till den positiva polen på batteriet och SVART fäster den negativa polen. Du kan behöva titta på dem lite för att avgöra vilken som är vilken. I moderna bilar finns det ofta en plastkåpa över den positiva polen, det är också den pol som får "gunkiest" över tiden. .
4
Nu fäster de andra ändarna av kablarna till andra bilar "batteri-faktiskt fäst positiv /RÖD klämman till den positiva polen på batteriet. Anslut sedan NEGATIV CLIP till ett jordat del av motorn ram. Detta verkligen kommer att hjälpa föra makten BÄTTRE. När anslutningen har gjorts starta "hjälpa bil". Starta sedan bilen som behöver hjälp. När det är igång, låt det RUNNING. Det är alltid bra att ha en extra person runt för att hålla "behövande" bil att köra medan nästa steg hända.
5.
ÄR NU NÄR du bör vara försiktig. KRAFTEN fortfarande är igång mellan de båda BILAR. Lossa kablarna-först från den positiva polen på den "hjälpa bilen" och sedan från den negativa fastsättning ramen du gjort. Nu är det en enkel sak att lösgöra klipp från tidigare icke fungerande bil. Linda upp kablar och ge dem tur till sin ägare. Den som har en trasa eller handduk bör erbjuda en torka till den andra. Riklig tack bör ges för hjälpen.
6.
Om bilen inte skulle starta, ja, något mer fel än ett urladdat batteri. Detta kan vara bärgningsbil tid. Fråga hjälpare om du kan ha en mer positiv till att han fördes till garage, förhoppningsvis kan de börja hjälpa till.

Tips och varningar


 • Håll startkablar i bakluckan. De är inte mycket kostsam och betala för sig i någon användning
 • De gör en stor gåva för ny bil ägare -. . Och de kommer att se så smart om något går fel någon gång
 • De tar också upp väldigt lite utrymme i bagageluckan
 • Tillsätt några handdukar eller trasor, kan de vara så hjälpsam!
 • Var försiktig när batterierna är interagerar under denna procedur. Batterier har varit kända att explodera. Batterier innehåller syra och du inte vill att resultaten av en explosion eller syra att förstöra din dag, resa, semester.


 • Relaterade artiklar


  hur man förebygger Road Rage
  hur man kan undvika misstag bilfinansiering
  hur man kan beräkna en räntesats billån
  bil refinansiera alternativ
  hur man växlar med dubbel koppling teknik
  Hur får man en bil med hemsk kredit
  hur att driva i en bil ras
  hur åtgärder kan vidtas efter en bilolycka
  hur du returnerar en ny finansieras bil
  hur man beräknar hyra priset för en GM Acadia