hur man hyra en elektrisk skoter

hur man hyra en elektrisk skoter

Vissa människor inser inte att de kan hyra en elektrisk skoter under en månad, vecka eller ens en dag. En skoter kan öka en persons rörlighet under en resa eller utomhusaktivitet. Hyra en elektrisk skoter är enklare än de flesta inser. Här är hur
1.
Kontakta en uthyrare som Scootaround. Du kan fylla i formuläret eller ring 800 nummer. När du har skickat utredningen, en representant kommer att kontakta dig för att verifiera din beställning.
2.
Bestäm hur lång tid du behöver för att hyra skoter. Räkna med att ge din vikt och längd för att ta emot skotern som bäst passar dina behov.
3.
Flesta uthyrningsföretag accepterar MasterCard och Visa. Priser beror normalt på hyra varaktighet och leverans och pickup plats. Citatet du får normalt inkluderar insättning och skatter samt upphämtning och leverans avgifter.
4.
Vidta åtgärder för att få skotern. Om du är på semester, kan de flesta företag levererar skotern till flygplatsen, kryssningsfartyg hamn eller hotellrum. Se till att någon är på avtalad plats för att ta emot det.
5.
Tillbaka elektrisk skoter till den överenskomna platsen. De flesta företag kommer att plocka upp på samma plats där de levererat den.

Tips och varningar


 • Du måste ladda sparkcykeln dagligen genom att ansluta den till en elektrisk utlopp. Företagen rekommenderas att ladda den på natten så det inte bli utan ström under dagen.
 • Du kan ladda en transportabel skoter i bagageutrymmet på en medium eller full-size bil. Däremot kan du inte ta isär en standard skoter.


 • Relaterade artiklar


  hur ska ditt barns förarens utbildning lärare
  hur man skall avgöra hur mycket en bank kommer lån på en bil
  hur man tillbaka ut i din uppfart säkert
  hur man använder körning etikett
  hur man ska hantera trafik
  Hur hyr jag en Mustang?
  hur man kör för att undvika fortkörning biljetter
  hur man handhar månen tak på en Toyota Previa van
  hur man kör en turbo diesel med manuell växellåda effektivt
  hur man kan förebygga pilflykten i snö