hur man handskas med rusningstrafik motorvägen riksväg turnpike

hur man handskas med rusningstrafik motorvägen riksväg turnpike

Att handskas med rusa vår trafik kan un-nerving för vissa människor. Men det finns saker du kan göra för att undvika stötfångare mot stötfångare trafik göra din resa lite mindre streessful

Du behöver:. .
En vägkarta
En mobiltelefon.
En dator.


1.
Jag är SO-CAL infödda och jag har lärt sig att hantera trafiken under åren, plus att jag körde en lastbil i Los Angeles-området i 8 år. Efter ett tag får du använda till trafik och du bara ta itu med det, en del av tiden finns det inget du kan göra och du har fastnat i denna trafik.

MEN Här är några saker som jag lärt mig att ibland kan du spara tid på en svår enhet när trafiken slipar till ett stopp.
2.
första, GET känna området

en bra väg karta över området du ska köra. Förvara den i bilen hela tiden. Om du inte vet hur man läser en karta, ägnar en del tid att kolla upp det, det inte så svårt att lista ut. Lär dig alla motorvägar i ditt område, också försöka lära alla de stora gatorna och vissa av sidogatorna som ligger nära motorvägen.

När trafiken slipar till ett stopp på motorvägen, kan du lite tid att spara tid genom att bara använda en annan motorväg eller kliva av motorvägar helt. Du kan skära tvärs över stan på de stora gatan eller gator som går längs motorvägen. Men kolla kartan innan du gör en viktig trafikled förändring i okänt område. Kör av på ett säkert område och kolla kartan
3
ANDRA:. Alltid vet var din väg, ta några minuter att läsa kartan innan du lämnar lära känna det område du ska, behöver du inte bli en expert, bara kolla motorvägar och större gatorna i området du ska.
4.
MapQuest din resa på datorn och skriva ut en kopia av riktning.
Detta ger dig en grundläggande uppfattning om var du ska och den rutt som du ska köra.

Men om trafik få vara stötfångare mot stötfångare. Dra av motorvägen till en säker plats och få ut färdplanen. Se om du kan lista ut en annan väg att gå. Ibland kommer du att vara fast måste få rätt tillbaka o samma motorvägen, men det skadar inte att ta några minuter att kolla kartan.
5.
När du har beslutat om vilken väg du ska köra.
Kontrollera väglaget för trafik, byggande, avstängda vägar, eller olyckor.


I Kalifornien webbplatsen är http://www. dot. ca. gov/cgi-bin/roads. cgi

Eller så kan du ringa är telefonnumret i Kalifornien 1-800-427-7623

Om du inte är i Kalifornien kontrollera internet, de flesta stora städer och alla stater har ett liknande system
6.
Om du kör samma väg till arbete eller hemma varje dag vid samma tid trafik suger varje dag. Försök att lämna lite tidigare, vilket innebär någon gång 15 eller 30 minuter tidigare kan göra ett ord av skillnad. Om detta hjälper, tala med din chef och se om du kan börja lite tidigare och lämna lite tidigare för att spara tid i trafiken.
7.
Viktigaste att minns med LA trafik eller trafik någonstans är att försöka behålla lugnet och vara cool. Trafiken tur normala vänliga människor i total idioter eller krigare väg. Som kommer att göra helt dumma saker som de normalt inte skulle göra.
8.
Ta alltid en mobiltelefon när du reser. Även om det är en kort resa i ett område du är formulary med. Om du har problem med bilen, gå vilse, har en olycka. Säkerheten för att kunna kalla på hjälp är en underbar känsla.

Om resan den tar dig längre på grund av dålig trafik eller om du har haft ett problem, ring och låt dem veta att du är försenade . Det kommer att hålla dem från worring eller blir arg för att din sena.


Relaterade artiklar


hur man vänta på en bärgningsbil
hur man kan bryta ett fordon leasingavtal
hur man kan undvika kollisioner vid körning
bil finansieringsalternativ
bil återtagande lagar i Kanada
hur man sätter ihop ett kit bilsäkerhet
hur man kör off road
hur man får en Ohio körkort som en ny hemvist
hur man hittar en billig trafik skola
hur man startar och växla på en motorcykel.