hur man handhar månen tak på en Toyota Previa van

hur man handhar månen tak på en Toyota Previa van

I gamla dagar en taklucka var en cool, tillval på lyxbilar som tillät en panel som ska bort för att kunna luft och ljus i. Det var ungefär som att ha en cabriolet som verkligen inte var konvertibel. På 1970-talet införde Ford Motor Company månen taket, en glasskiva som kan att luft kan cirkulera öppnas eller stängas för att låta ljuset i, eller en bild av natthimlen, utan mussing ditt hår. Toyota Previa kommer med valfri främre och bakre tak månen
1.
Sätt fingrarna i handgreppet belägen i den främre mitten av den främre månen taket parasoll. Tryck parasoll bakåt och in i solskydd kärlet.
2.
Ta tag i spaken befinner sig i mitten bak på främre månen taket ram. Dra spaken framåt för att fullt öppet läge och skjut upp den att luta fronten månen taket upp. Dra spaken nedåt och skjut tillbaka den till sin helt stängt läge för att luta fram månen taket tillbaka ner i stängt läge.
3.
Sätt fingrarna i handgreppet belägen i den främre mitten av den främre månen taket parasoll. Dra parasoll framåt tills den helt täcker månen taket.
4.
Försäkra nyckeln i tändningslåset och att strömbrytaren är i "On"-läge. Tryck på elektriska månen taket strömbrytare, som ligger framför den bakre månen taket till sitt "Öppna" för att öppna den bakre månen taket. Tryck på strömbrytaren till läge STÄNGD att stänga den bakre månen taket. Månen taket stannar vid tre fjärdedelar position. Släpp strömbrytaren. Tryck på strömbrytaren till läge STÄNGD igen för att helt stänga den bakre månen taket.

Tips och varningar


 • alltid ihåg att stänga och låsa både fram och bak moon tak innan du lämnar ditt fordon.
 • riktning elektriska månen taket byta anger rörelseriktning månen taket.
 • bakre månen taket kommer att gå så länge knappen är inkopplad. Den bakre månen taket kan stoppa i önskat läge genom att släppa knappen.
 • kan parasoll på baksidan månen taket öppnas manuellt genom att skjuta det på sitt boende. De parasoll öppnas automatiskt när den bakre månen taket öppnas.
 • Stick aldrig armar, händer eller huvud utanför fordonet medan den rör sig.
 • aldrig sitter på toppen av fordonet, nära till månen taket öppnas.


 • Relaterade artiklar


  hur man reda på vem som innehar titeln på ett fordon
  hur man kör med knäna
  hur man överlever en vägkant undantagstillstånd i vinter
  hur du använder din pendla tid effektivt
  vad som väntar i en bil leasingavtal
  bil lån kontra leasing
  hur man använder en iPass
  hur man undervisar i en trafik skola
  hur man kör med en blåst däck
  Hur man monterar en färdig Vägassistanskåren för en öken klimat