hur man blir en bra vittne till en bilolycka

hur man blir en bra vittne till en bilolycka

De flesta människor vet vad de ska göra om du är i en bilolycka, men tänk om du bara BEVIS ett rakt framför dig? Det finns åtgärder att vidta för att vara säker, och agera ansvarsfullt

Du behöver:. .
Mobilen
Första hjälpen kit.
Öppet sinne.


1.
Alltid vara medveten om din omgivning när du kör. Om du är uppmärksam och det händer en olycka framför dig, kommer du att ha tid att stanna och erbjuda hjälp. Som den allra första personen på scenen, är det viktigt att du gör allt du kan för att erbjuda hjälp.
2.
bromsa och dra förbi. Hur mycket hjälp du erbjuder kommer att vara upp till dig, men åtminstone kan du ringa räddningstjänsten för att rapportera olyckan.
3.
Letar först för mötande trafik, gå över och kontrollera på människor i bilen (s). Erbjuda medicinsk hjälp till bästa förmåga. Om du har en förbandslåda, skulle nu vara dags att använda den. Försök inte att flytta en skadad person, lämna det till utbildad personal. Erbjuder komfort och garantier för att hjälp är på väg.
4.
När polisen anländer, ge en tydlig beskrivning av vad du såg. En bilolycka inträffar efter några sekunder. Förhoppningsvis, om du är den inblandad i en olycka, kommer ett vittne på plats för att erbjuda dig stöd.

Tips och varningar


 • Tala tydligt till larmtjänster när du ringer för att rapportera olyckan. Ge plats, antal bilar, och om du behöver ambulans.
 • ge hjälp till det bästa av din förmåga.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan spara bensin genom att köra bättre
  alternativa egenfinansiering
  hur man kan få mitt GMAC auto konto
  Hur kan jag avsluta min bil lån?
  hur man får bilen redo för vintern
  hur man kan spara gas
  hur du får ett funktionshinder parkeringstillstånd i Hawaii
  hur man ansöker om EZ passera i Maine
  hur man bil lån för personer med dåliga krediter
  Hur man väljer ett leasingavtal fordon