hur hyra en bil

hur hyra en bil

När bilen inte är tillgänglig på grund av olycka eller reparation, hyra bil kan vara answer. If du har aldrig hyrt bil tidigare kan det vara förvirrande att veta vilka frågor att fråga och vad som väntar. Granska information om uthyrning processen kan hjälpa dig att behålla kontrollen av transaktionen

Du behöver:.
Major kreditkort
. .
Bilförsäkring.

Hur att hyra en bil


1.
Besluta om storleken på bilen som du vill hyra att välja ett av fyra tillgängliga stilar: Komprimerar och standard, lyx och skåpbilar.
2.
Ring minst fyra uthyrningsföretag för att få priser, tillgängliga tjänster, erbjudanden som kan vara tillgängliga, någon helg paket priser och komplett kostnader med skatter.
3 .
Bestäm när du vill hyra bilen med tanke på att biluthyrningsföretagen ofta har rabatterade priser på helgerna. Var beredd att berätta för företaget hur långt du ska resa, eftersom det kan göra en skillnad i priset.
4.
Kontrollera din försäkring för rabatter medan hyra. Kolla några grupper såsom AARP och andra grupper kan du tillhöra för ytterligare rabatter.
5.
Ring tillbaka det företag som du vill göra affärer med. Berätta för dem en gång till vad det är som du vill och se till att den information du får är samma information som de gav dig första gången.
6.
Ger företaget ett stora kreditkortsföretagen, eftersom de inte kommer att acceptera ett bankkort eller kontant. Var beredd på att placera en panträtt på ditt kort för den förväntade hyran plus $ 250,00. Förstå detta lien kommer att tas bort när säkert återvändande av bilen.
7.
kvar i hyresavtalet med avseende på mil-användning och används dagar. Fyll bensintanken vid återlämnandet av bilen och presentera den för kontroll.
8.
Betala kontant eller möjligt för företaget att slutföra transaktionen med ditt kreditkort. Kontrollera med ditt kreditkortsföretag på tre bankdagar att se en kvarstad hävts.
9.
Betala kontant eller möjligt för företaget att slutföra transaktionen med ditt kreditkort. Om du använder kontanter, kolla med ditt kreditkortsföretag i tre arbetsdagar för att kontrollera att kvarstaden hävts.

tips och varningar


Jämför
 • priser.
 • Se om du har några ytterligare rabatter från någon av dina yrkesorganisationer.
 • Inspektera bilen vid uthyrningsfirman för skador innan du lämnar partiet.


 • Relaterade artiklar


  Hur registrerar i en trafik skola
  Hur man förbereder sig och hantera en bilolycka ...
  hur man startar en bilpool
  hur man leasa en Honda
  hur man tar bilen leasingavtal i South Carolina
  hur man får en auto lån med dåliga krediter
  hur man byter kläder under körning
  hur man förebygger olyckor SUV välter
  hur man får handikappade registreringsskyltar
  auto lån efter kapitel 11 konkurs lättnad