hur du ställer in systemet stöld avskräckande för den som Toyota Previa van

hur du ställer in systemet stöld avskräckande för den som Toyota Previa van

Enligt Federal Bureau of Investigation's Uniform Crime Reports, 2 bilar stjäls i USA varje minut. Din chans att bli offer för en bilstöld är ungefär 1 på 200 och endast cirka 12 procent av tjuvar någonsin grips. Naturligtvis att den vanligaste förnuft skydda din bil är att låsa bilen och ta dina nycklar. Men Toyota Previa går ett steg längre genom att tillhandahålla ett fordon som systemet stöld avskräckande. Ett larm ljuder och den yttre blinkar om dörrarna med våld öppnas. Systemet skär startern krets hålla en tjuv kan starta bilen

Du behöver:. .
Toyotas Previa Van
Huvudnyckel eller Sub-knappen.


1.
Försäkra månen taket och alla fönster är stängda. Vrid nyckeln i tändningslåset moturs till läget LOCK. Ta ur nyckeln ur tändningslåset och samtidigt behålla de viktigaste.
2.
Vänta medan alla passagerare att lämna bilen. Försäkra alla dörrar, inklusive den bakre luckan och huven, är ordentligt stängda. Lås alla dörrar.
3.
Observera systemet indikatorn, beläget i centrum av instrumentbrädan att se till att systemet är beredd att ställa. Ljuset tänds när alla dörrar och huven är stängda och låsta.
4.
Lämna fordonet så snart systemet tänds. Du kommer att ha 30 sekunder att gå ur fordonet innan systemet uppsättningar.
5.
Sätt i nyckeln i nyckelhålet på förarsidan dörr eller främre passagerarsätet s sidodörr. Vrid nyckeln moturs att avbryta systemet stöld avskräckande och låsa dörren.

Tips och varningar


 • hjälp av Din nyckel för att låsa upp någon av framdörrarna kommer att stänga stöld avskräckande. Om du behöver skriva in i fordonet när alarmet är inställt, se till att upprepa de förfaranden att åter aktivera larmet.
 • Lämna aldrig en passagerare i fordonet med alarmet.
 • Låsa upp en dörr från insidan när systemet är satt kommer att stänga av larmet.
 • Testa systemet Stöldskyddande minst en gång per månad. Om det inte fungerar som det ska vara kolla av din Toyota-återförsäljare.


 • Relaterade artiklar


  Varför behöver jag gap täckning på min bil lån?
  Hur du tar ett skriftligt online körprov
  hur man smita älg under parningstid
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Illinois
  hur avsluta ett fordon hyresavtal
  hur man ska gå på en bra road trip.
  hur man navigerar i en snöstorm
  hur man kör på natten utan gatubelysning
  hur man kör säkert genom redwoodträden
  New Jersey återbördande lagar