hur du använder lås på en Toyota Previa van

hur du använder lås på en Toyota Previa van

The Toyota Previa kommer med många säkerhetsfunktioner som är standard, inklusive låsningsfria bromsar, säkerhetsbälten, lampor fara och antireflexbehandlad backspeglar. En av de viktigaste säkerhetsdetaljerna på alla fordon är dörren låssystem. Låsa dörrarna hjälper till att förhindra passagerare från att kastas ut från den skyddande inre av fordonet i händelse av en krasch. Låsa dörrar kan också ge en säkrare stöldskydd avskräckande. Naturligtvis det bästa lås i världen kommer inte att hjälpa om det inte används på rätt sätt.

Du behöver:
Toyota Previa huvudnyckel eller sub-nyckel


1
Sätt befälhavaren eller sub-nyckel i nyckelhålet på båda det. . förarens eller passagerarens sida dörrhandtag. Vrid nyckeln mot främre delen av Previa för att låsa alla dörrar, inklusive den skjutbara passagerarsidan dörren.
2.
Sätt befälhavaren eller sub-nyckel i nyckelhålet på förarens s sida, passagerarsidan, eller glidande sida dörrhandtag. Vrid nyckeln mot fordonets bakre del för att låsa upp dörren. När in i förarsidan eller framifrån passagerarsidan lås kan nyckeln låsa upp båda framdörrarna när den slås två gånger mot bakre delen av fordonet i snabb följd.
3.

Sitt inne i fordonet. Leta upp den manuella låsknappen ovanför dörren handtaget på förarsidan eller passagerarsidan. Tryck på låsknappen framåt för att låsa dörren. Tryck på låsknappen bakåt för att låsa upp dörren. Leta reda på skjutbara låsknappen på den bakre skjutdörren. Skjut spaken mot baksidan av bilen för att engagera låset. Skjut spaken framåt för att låsa upp dörren.
4.
Öppna den skjutbara sidodörren. Leta reda på barnsäkerhetsspärr på framsidan av DÖRRPOST. Skjut spaken nedåt för att aktivera barnspärren. Detta förhindrar att glida sidan dörren från att öppnas från insidan. Skjut låset upp för att avaktivera säkerhetslåset.
5.
Sätt befälhavaren eller sub-nyckeln i nyckelhålet till höger om bakdörren handtag. Vrid nyckeln moturs för att låsa den bakre luckan. Vrid nyckeln medurs för att låsa den bakre luckan.

tips och varningar


 • Duplicera nycklar kan göras av en Toyota-återförsäljare från vilket nummer som kom med den ursprungliga nyckeln.
 • huvudnyckel kommer låsa upp alla dörrar i handskfacket.
 • På fordon utrustade med automatisk dörr lås, kan du låsa alla dörrar samtidigt genom att trycka ner den framåt delen av makten dörren låsknappen, som ligger på förardörren armstöd. Alla dörrar kan låsas upp genom att trycka på den bakre delen av bytet.
 • Dessa instruktioner är specifika för 1991 modellen. Andra årsmodeller kan ha något olika förfaranden.
 • Alla dörrar på en Toyota Previa kan låsas utan att använda nyckel, så alltid har ett reservbatteri huvudnyckel i händelse av att du låser dig ur din bil .
 • Förvara inte nyckel nummerplåten med fordonet eller på din nyckelring. Behåll en kopia av din nyckel nummer i din viktiga papper fil.
 • Lämna inte huvudnyckeln med betjänter eller skötare. Lämna en kopia av den sub-nyckel, som endast kommer att låsa upp dörrar och starta bilen men kommer inte att ge tillgång till handskfacket.
 • en låst dörr på en Previa kommer att förbli låst när den är stängd. Försäkra att du har med dig nycklarna innan du stänger en låst dörr för att förhindra en lockout.


 • Relaterade artiklar


  florida bil återbördande lagar
  hur ändrar värdet fastighetsskatt på en bil
  hur man ska utöva säker körning färdigheter
  hur man hyra en bil och spara pengar
  hur man byter en namnskylt
  hur man sparar 25% på gas realistiskt
  Kaliforniens lagstiftning om förtida uppsägning av ett Auto Lease
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Alabama
  för-och nackdelarna med hyra en bil
  hur man lär sig taktisk analys körning