bort dimma från bilfönster

bort dimma från bilfönster

Eftersom vädret ändras från sommar till höst och från hösten /vintern är det vanligt att uppleva dimma. När luften utanför en bil är kallare eller är varmare än luften inuti, det orsakar fukt för att bygga upp och producera dimma på fönstren. Under kalla vintertemperaturer, allt som krävs är några få människor skrattar i baksätet att göra imma på fönstren. Här är några förslag för att ta bort det

Du behöver:. .
Antifreeze
Vinäger.
Handduk.
Sprayflaska.


1.
Skapa en lösning som du kan spraya på bilen för att förhindra dimma. Använd en del vinäger och tre delar vatten och placera den i en sprayflaska. Spraya den på bilens fönster (inifrån och ut) för att förhindra uppbyggnaden av is under vintern. När isen bygger upp och bilen är varm, kan den orsaka dimma.
2.
Sätt på luftkonditioneringen istället för värmaren. Värmaren skingras helt enkelt vattenånga ur dimman, men den kallare luften torkar den och hindrar den från att bli sämre.
3.
Torka av insidan av dina fönster med en handduk för att få bli av med dimman om din luftkonditionering inte fungerar. Detta är en snabb och temporär fix. Det är inte den bästa lösningen, eftersom blir fönstren strimmiga, vilket gör det potentiellt svårt att se vägen.
4.
Fyll upp din frostskyddsmedel regelbundet så du har något att spraya på ditt Windows när dimman minskar din synlighet. Också använda din upptiningsknappen (om du har någon) så alla kvarvarande isen smälter bort av glas.
5.
Underhåll bilen och ha mekaniker kontrollera värmaren kärna. När värmaren kärna raster, inte dumpa vatten, som kan orsaka vattenånga att bygga upp och producera dimma. Om du upplever dimma mer än vanligt, kan detta vara orsaken.

Tips och varningar


 • Låt bilen stå i några minuter med luftkonditionering på så du kan se dina fönster.
 • Kör inte bil medan det finns dimma på din windowsl det minskar din synlighet och ökar dina chanser att få i en olycka.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar en körkortstillstånd kurs
  hur man folie en biltjuv
  hur man kör i North Jersey utan att bli galen
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Georgien
  hur man kör säkert i regnet
  hur man kan öka synligheten körning i regn
  hur man får ut av att betala en hyra utan avgift
  hur man får ut av en ny Auto Lease i Kalifornien
  hur man ska undervisa tonåringar vad de inte kommer att lära hos förare utbildning
  vilka val gör jag efter att ha tagit en dålig bil lån?