upplåning trafik koner

upplåning trafik koner

Har du någonsin sett dessa ljusa kottar orange trafik på den sida av vägen och undrade hur man kunde låna dem för eget bruk? De har en mängd användningsområden, från att blockera bort parkeringsplatser under en fest för att hjälpa äldre familjemedlemmar se där gatan är och var att gå. Du har förmodligen inte inser att du faktiskt kan få låna dessa trafik koner från din stad eller ett landsting, och allt som behövs är ett telefonsamtal
1.
Hitta telefonnumret till kommunfullmäktige i ditt område. Detta telefonnummer ska anges i telefonboken, men i de flesta fall hittar du också information som anges på hemsidan för staden. I vissa fall kan du ha bättre lycka går genom länet kommissionär, särskilt om du bor i ett mindre landsbygdsområde.
2.
Ring kommunfullmäktige eller skicka ett mail till adressen som anges på deras hemsida. Låta rådet veta att du är intresserad av upplåning kottar för en viss tid och anledningen till att du behöver dem. De flesta landsting kommer att låna ut trafik koner till de äldre eller de med en funktionshindrad person i sin familj.
3.
Besöka kontoret kommunfullmäktige direkt, men se till att du besöker under sina vanliga timmar drift och inte när de är på en lunchrast. Om du föredrar att tala med någon direkt i motsats till via telefon eller via e-post, kan du besöka och be att få låna kottarna.
4.
Stoppa nästa gång du ser konstruktion eller stad arbetstagare på sidan av vägen och fråga om att låna kottar under en angiven tidsperiod. Du kanske tycker att de ska skicka hem dem med dig vid slutet av dagen eller när de har avslutat projektet.
5.
Fråga om upplåning trafik koner från lokala bilskolor. Skolorna använder dessa koner för att hjälpa sina studenter lär fickparkering och manövreringsförmåga. De kanske låter dig låna kottar för en speciell händelse eller om de har extra.

Tips och varningar


 • Om du föredrar att köpa en egen trafik koner finns det flera webbplatser som säljer dem. Detta kan vara ditt bästa val om du planerar på att hålla dem under en lång tid (se Resurser nedan).
 • aldrig stjäla eller låna trafik kottar som du ser på sidan av vägen. Detta kan landa dig i fängelse.


 • Relaterade artiklar


  hur du skyddar dig när du kör
  Toledo bil leasing alternativ
  hur man delar vägen på ett säkert sätt med stora riggar
  hur man kan förebygga pilflykten i snö
  hur man kan spara färska blommor
  hur man får ut av en ny Auto Lease tidigt
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Utah
  hur man byta en bil leasingavtal
  Vilka är kriterierna för att hyra en billig bil?
  hur man använder blinkers