hur ska placeras som en motorcykel passagerare

hur ska placeras som en motorcykel passagerare

Titta någon flyga ner på gatan på en motorcykel kan se cool, men det finns säkerhetsföreskrifter som förare och passagerare måste följa innan du reser. Det är inte bara för cyklister "egen säkerhet, utan för andras säkerhet. Innan en motorcykel lyfter, om särskilda försiktighetsåtgärder inte vidtas en polis kan biljett föraren omedelbart

Du behöver:. .
Hjälm
Motorcykel solglasögon.


1.
Bära kläder som du skulle vara bekväm i att sprida benen isär. Cocktail klänningar och super tajta jeans kan se cool medan du går, men i en motorcykel körställning, får tillfälliga eller lösa redskap vara mer bekvämt.
2.
Sätt motorcykel solglasögon på. Dessa motorcykel nyanser är inte bara för att hålla solen ur ögonen, men de är också att hålla insekter från att flyga i ditt ansikte, för att skydda kontaktlinser, och att hålla skräp och smuts från att komma in dina ögon. Solglasögon är en viktig del av säkerheten equipement eftersom de hjälper dig att undvika ryckiga rörelser. Av gammal vana, när något i ögat, når du upp till våg undan den eller gnugga objekt från ansiktet. Om du ska i snabb takt, kan du tappa balansen och chock föraren, som undrar varför du plötsligt är att släppa honom. Balans är viktigt på en motorcykel, så sätter glasögonen på och hålla den stora plötsliga rörelser till ett minimum.
3.
Bära hjälm. Efter att ha vinden flyger genom ditt hår ser vacker i filmerna, men alltför många människor dör av motorcykelolyckor för att inte ha ordentlig headcare. Oavsett om föraren är försiktig förare eller en hastighet demon, om ni båda går flyger iväg för motorcykeln, är chansen hon inte kommer att kunna stoppa ditt fall eftersom hon försöker stoppa henne själv. Vissa stater kräver hjälmar enligt lag medan andra inte gör. Om du är en ny ryttare, se till att du vet om det är obligatoriskt i ditt tillstånd eftersom polisen kommer att biljetten dig.
4.
Wrap dina armar runt förarens midja kring buken område hanterar inte bara kärlek. Hålla på sidorna av någons tröja är inte idealisk eftersom risken är att de ska skynda på. En jättegryta, avlopp, farthinder eller vrida ett hörn är alla vanliga saker som orsakar motorcyklar att stöta runt. Ett fel bula eller vända och du kan sluta falla av motorcykeln. Eftersom en motorcykel är ute i det fria på båda sidor, det finns inget att fånga dig om du sticket att den ena eller den andra. När motorcykeln föraren slår måste du aktivera din kropp på samma sätt eller återstoden av motorcykel hjulen kommer att vara avstängd. Dessutom, om du lutar åt andra hållet, du drar motorcykeln föraren i motsatt riktning, vilket är en säkerhetsrisk. Om du håller på förarens midsection bakifrån, kan detta lätt undvikas.
5.
Använd en halsduk över munnen om du inte bär hjälm. Som resenär kan du föredrar ridning på detta sätt för att hålla buggar och skräp ur din mun, särskilt om du pratar med passageraren eller föraren under körning.

Tips och varningar


 • vara beredd att en cowboy promenad när kliver av på motorcykeln. Med benen brett isär i mc ställning kan vara besvärligt vid första och man vänjer sig, men när du stiger av motorcykeln kan det ta en minut för benen att gå tillbaka till normal.
 • Undvik att bära slingback klackar eftersom de tenderar att glida av när du rör på era fötter.


 • Relaterade artiklar


  hur man säkert komma in en motorväg
  hur häl-och tå nedväxling en manuell växellåda bil
  försäkringskrav för leasing
  Så här åtgärdar understyrning vid kurvtagning
  hur man ordnar liljor gumpaste Calla
  hur man ska finansiera ett fordon med dålig kredit
  hur man delta i Mario Andretti Racing skola
  varför bilen repossessors föredrar att använda bilen för att bogsering bilen?
  hur man kan hjälpa till att förhindra rattfylleri på nyårsafton
  hur man lär sig att köra på natten