hur man lär någon att köra bil

hur man lär någon att köra bil

Undervisning någon att köra kräver nerver av stål och oändligt tålamod. Om du är den sortens människa som klarar det, dock kan det vara mycket givande. Med några få noggrant planerad steg kan du lära någon att köra på nolltid
1
. . Har personen läst om förarutbildning manual helt. Dessa tillhandahålls på din lokala DMV. De kommer också att behöva ta ett skriftligt prov för att få ut sina körkortstillstånd. De kan inte ens försöka sätta sig bakom ratten i en bil utan körkortstillstånd.
2.
Gå över de grundläggande funktionerna i bilen. Visa personen vad varje switch och kontroll gör i bilen. Du kan använda bilens handbok som vägledning. Kontrollera också att de vet var du hålla bilens registrering och försäkring information.
3.
Kör till en tom parkeringsplats att börja i. byta plats med dem. Prata dem via starta motorn och lärande att accelerera långsamt. Också ta dem genom gradvisa acceleration och hur man bromsa med lätthet.
4.
Öva grundläggande körteknik i den tomma parkeringen tills du känner att de har en god förståelse. Kontrollera också att de känner sig helt bekväm.
5.
Hitta en förarutbildning kurs nära dig. Om du inte kan hitta en, använda de tomma parkeringen och bara sätta upp en del trafik koner. Öva svårare saker nu som parkering, skarpa kurvor, tre fjärdedels varv osv
6.
När ni båda känner att de behärskar allt, ta dem till en lätt reste väg att vinna några riktiga praxis. Du kan också ta dem att områden där det finns viss trafik eller konstruktion för att få ännu mer erfarenhet.

Tips och varningar


 • alltid tala i klartext så att inte förvirra föraren.
 • praxis i olika väderförhållanden.
 • Du kan köpa trafik kottar på din lokala järnhandel.
 • Kolla in några lokala gymnasieskolor för att se om de har en förare kursen.
 • aldrig skrika eller ta ut någon frustration på en blivande förare. Chansen är de redan nervösa.


 • Relaterade artiklar


  hur man avslutar en sjunkande bil
  hur man förlorar någon som följer dig i bilen
  hur man använder trafiken skolan för att minska poäng
  hur man kan förebygga en bil runka
  vad innebär det att leasa en bil?
  hur man ökar din bil MILERSÄTTNING
  hur du optimerar bensinförbrukningen i en VW Beetle turbo
  bil refinansiera information
  hur man förebygger olyckor parkering mycket bil
  Vad behöver jag för att underteckna på ett billån?