hur man kvalificera sig för handikapparkering

hur man kvalificera sig för handikapparkering

Det är väldigt lätt att få ett handikappat parkeringstillstånd om du uppfyller kriterierna. Ett tillstånd kan du fördelarna med närmare parkering för att handla, springa ärenden, gå till läkaren, och andra aktiviteter som du kanske har fysiska problem med. Dessa tillstånd spara tid och energi och gör livet med en funktionsnedsättning lite lättare

Du behöver:. .
Giltigt körkort
Doctor's signatur.
Korrekt ifyllda blanketter för din stad.


1.
Tala med en läkare om du har en handikappande tillstånd som kan ge dig möjlighet att kvalificera sig för en handikappad parkeringstillstånd. Läkaren kommer att veta vilka kriterier som ska uppfyllas och om du kvalificerar dig. Några av de funktionshinder och sjukdomar som kan kvalificera dig är permanent förlust av en lem, användning av syre, att inte kunna gå 200 meter utan att stanna för att vila, lagligt blind, klass 3 eller 4 funktionella artrit, eller klass 3 eller 4 hjärtsjukdom fastställts av American Heart Association. Det finns andra förhållanden som kan gälla, så se till att kontrollera med din läkare.
2.
Skaffa pappersarbete från den lokala United Way Office eller DMV Bureau, personliga läkare, eller hämta den från Internet. Detta pappersarbete måste fyllas i av en läkare som visar att du är berättigad och lagligt inaktiveras genom statens enlighet och kan ställa frågor om din personliga hälsa och bilkörning historia. Denna blankett måste notarized innan de vände i och måste skrivas under av både dig och din primära läkare.
3.
Studera de regler och föreskrifter för just ditt tillstånd. Vissa stater kräver olika saker, som en administrativ avgift och /eller recept. Också vara medvetna om de böter och påföljder för missbruk. De flesta tillstånden måste omprövas någonsin år eller så. Se till att du läser allt det finstilta.
4.
Fyll i ansökan noggrant och underteckna. Du behöver också en läkare eller kiropraktor underskrift och möjligen lite mer medicinsk information från honom.
5.
Skicka in den ifyllda papper till rätt avdelning.
6.
Häng tillstånd på backspegeln när fordonet är parkerat. Ta tillståndet när man kör.
7.
Häng skylt på backspegeln när fordonet är parkerat. Ta bort det när du kör.

Tips och varningar


 • Var noga med att inkludera motsvarande avgift i förekommande fall med din ansökan för att förhindra förseningar.
 • Kontrollera din lokala enlighet tillstånd funktionshinder för att se om du uppfyller kraven för tillstånd genom att kontrollera ditt tillstånd Department of Transportation.
 • En handikappad parkering plakat är en nödvändighet för att människor med allvarliga funktionshinder. Missbruka inte detta privilegium.


 • Relaterade artiklar


  komma ur en bil leasingavtal
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Montana
  hur man vet vad man ska göra när du ser en hjort (under körning).
  vilka handlingar som krävs för att få en bil leasingavtal?
  hur lugn som en bil passagerare
  hur man beräknar en faktor leasingavtal pengar
  hur man kör på motorvägen
  Hur överför jag en Nissan Auto Lease?
  hur man betala för bil med kredit
  hur man väljer drivande utrustning.