hur man kör defensivt

hur man kör defensivt

Det finns så många dåliga förare på vägarna dessa dagar. Det kan vara så lätt att komma in ett vrak om du inte är hela tiden medveten om din omgivning och trafiksituationer. Jag har några tips här för att hålla dig säker på vägen
1.
Du bör alltid spänna fast säkerhetsbältet när du hamnar i ett fordon. Att sätta bältet på innan du sätter bilen i enhet eller omvänd är en bra tumregel och en stor vana att ha.
2.
Håll ett vakande öga på vägen och undvika distraktioner. Mixtra med radion eller prata i din mobiltelefon är ett enkelt sätt att hamna i en stänkskärm Bender! De flesta bilar har radio kontroller på ratten nu, och handsfree-enheter för mobiltelefoner är bra för att undvika kollisioner bil.
3.
Glöm aldrig att läsa dina blinda fläck När du byter körfält . Det är ett område där din sida och backspeglar inte täcker och det är så lätt att kringgå svepa någon om du inte är försiktig.
4.
Titta åt båda hållen när vid 4-vägs stannar och efter det blir grönt. Vissa människor älskar att skynda på gult ljus och om du inte tittar, kan du hamna i en farlig olycka. Bara för att ljuset är grönt, betyder det inte över trafiken stoppas säker.
5.
Kör inte så fort. Detta bara ökar risken för olyckor och biljetter trafik. Den tar också längre tid att sakta ner vid korsningar och bär på bilens bromsbelägg.
6.
Bara köra med sunt förnuft och alltid vara medvetna om andra förare på vägen. Körning hastighetsgränserna och hålla ett öga på din omgivning är halva slaget! Ju mer defensivt du kör, desto mindre troligt att du kommer att bli ett offer för en trafikolycka.


Relaterade artiklar


hur man undviker störningar under körning
hur man skyddar mot lastbilsolyckor
hur man får en äldre person att sluta köra
Auto Lease vs köpa analys
bil återtagande lagar i Maryland
hur man kör ett fordon växelspaken.
kan jag köpa en ny bil när jag är upp och ner på mitt nuvarande lån?
hur man delar vägen på ett säkert sätt med stora riggar
hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Nebraska
hur man kan minska räntan på ett bil garanti