hur man förbereder ett kit vinter bil

hur man förbereder ett kit vinter bil

Att fastna i ditt fordon under snöigt eller isigt väder kan vara skrämmande eller bara en annan olägenhet. Det beror på om du är förberedd. Om du har ett kit vinter bil på hand kommer du att vara tillbaka på vägen eller åtminstone säkert tills hjälp anländer

Du behöver:. .
Hög kvalitet isskrapa
Slirskydd.
Frostskyddsmedel.
Akut hoppa startmotorn.
Uppfart salt.
Kattsand.
Värmefilt.
Mobiltelefon laddare.
Byte av kläder.


1.
Samla vinter biltillbehör. Varje vinter bilmonteringssatsen bör innehålla tillbehör vinter bil som en högkvalitativ isskrapa och en bra uppsättning av slirskydd. Du kanske också vill ta med en flaska glykol och en nödsituation hoppa förrätt. Det viktiga är att packa saker som kommer att hålla ditt fordon som kör genom dåliga väderförhållanden.
2.
Lägg till objekt som kommer att smälta is och ge dig dragkraft. En påse uppfart salt kan komma till hands om du har tid att vänta på isen att smälta. Om du har bråttom, kommer kattsand tillhandahålla dragning att få dig ur en isig yta.
3.
Köp en värmefilt. Du vet aldrig när du kommer att få strandsatta i bilen. Att ha en värmefilt i vintern bilmonteringssatsen ser till att hålla dig varm tills hjälp anländer. Termisk filtar tar liten plats och kan placeras i ett bra läge, t. ex. under sätet.
4.
Inkludera en mobiltelefon laddaren. Att bli stående kan vara frustrerande, men att plocka upp din mobiltelefon och hitta ett urladdat batteri är ännu värre. För att få den hjälp du behöver, lönar det sig att ha en laddare mobiltelefon i vintern bilmonteringssatsen.
5.
Packa en omgång kläder. Det kommer att finnas tillfällen då komma hem är omöjligt. Du kan även hitta dig själv gå ett par miles till närmaste hotell. Efter att ha varit ute i snön, kommer du vara glad att ha ett nytt par av kläder. Om det blir riktigt illa, kan extra par kläder också användas för att hjälpa till att hålla värmen.

Tips och varningar


 • Du kan också köpa 12-volts filtar som liknar elektriska filtar.
 • En nödsituation mobiltelefon laddare bör också ingå i ditt kit.
 • Beroende på vädret kan huven på din bil frysas stängas. Därför är det bäst att göra en akut hoppa förrätt än kan användas i bilen.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan betala av en brottslighet bil återbördande
  hur man kan minska väg döda
  hur man kan minska ditt beroende av en bil
  hur man jämföra priser på bil leasing
  hur man kör på en brant backe
  hur man kör på snö och is
  hur man beräknar ett leasingavtal betalning för en bil
  hur man kör en vård med en 5-växlad växellåda
  hur man hämtar en bil beslagtas
  hur du flyttar en strandsatta bil