hur man använder kilometer markörer för att navigera landsvägar

hur man använder kilometer markörer för att navigera landsvägar

Så här använder kilometer markörer för att navigera vägar på landsbygden. Mile markörer är små skyltar används på landsbygden motorvägar, en per mil, som hjälper resenärerna att hålla reda på var de är
1.
Lär dig känna igen mil markörer.

Mile markörer är normalt bara används om två körfält landsväg. De finns på nästan varje asfalterade tvåfältsväg i Alaska, till exempel. Mile markörer kan variera i färg regionalt, men är normalt av liten storlek och bara i början av varje väg mil.
2.
Använd kilometer markörer för att hitta adresser på landsbygden, firmanamn och adress.

Om ett företag säger att det är på Mile 118 i Parks Highway, som betyder du ska köra till Mile 118 i Parks Highway och börja leta efter ingången till affärer mellan Mile 118 och Mile 119 av vägen. Det betyder inte att adressen ligger exakt vid Mile 118 mil markör.
3.
Använd kilometer markörer för att hitta dig en bärgningsbil eller utryckningsfordon.

Om du behöver en bärgningsbil eller ett utryckningsfordon, berätta responder där du är med vad mil nummer du är på (eller hur långt du är i minuter från den närmaste staden, rubrik i vilken riktning, om du inte vet kilometer nummer. )
4.
Använd kilometer markörer för att mäta hur långt du har färdats. Om du reser från Mile 118 Parks Highway to Mile 153 Parks Highway, subtrahera liten del kom från större antal för att hitta du har färdats 35 miles.


Relaterade artiklar


hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Massachusetts
hur man kan se smog
hur man undervisar en ung förare värdet av säkerhetsbälten
hur man bygger en virtuell bil
bil leasingavtal
hur man kör en hybrid i filer Kalifornien bilpool
hur man byter ett bildäck
kan du köpa en bil med dålig kredit?
bilfinansiering tips
fordon refinansiera information