hur man anmäler potthål i Rhode Island

hur man anmäler potthål i Rhode Island

Bara för att det är lite stat betyder inte att det inte kan ha stora hål. Potholes peppra vägar och stigar av Ocean staten och vrak förödelse på många en intet ont anande bilist. Jättegrytor är inte bara orsaken till skador på underreden, däck, fälgar, fendrar och mer, de kan vara roten till olyckor som förare väja för att undvika dem eller pop upp ur dem också skramlade svara på mötande trafik. Den Rhode Island Department of Transportation har åtagit sig att reparera den spirande sinkholes att minska kaos på vägen. Om du faller offer för ett av statens svälja hål, ta en minut att rapportera om detta så de som följer i kölvattnet kommer inte att drabbas av samma öde som du
1.
Hitta en jättegryta. Tyvärr är detta det enklaste steget eftersom det är i allmänhet inte om dig att hitta det så mycket som det handlar om det hitta du.
2.
Notera adressen. Gatunamnet är viktig liksom eventuella Cross Roads. Om du kan, hittar numret på den byggnad som ligger närmast din jättegryta. Att vara så specifik som du kan kommer att försäkra att släta gator mål din potthål och inte någon annan av vägbanan s pockmarks.
3.
Rapport gropen och dess placering genom att anropa Rhode Island Department of Transportation på 401-222-2378
4
E informationen istället på:. . CustomerService@dot. ri. gov

tips och varningar


 • Söderfjärden linjen är öppen sju dagar i veckan, 24 timmar om dygnet.
 • Om din bil lider skada till följd av en jättegryta, kan du göra en anmälan med Department of Transportation, men hävdar skall ha inkommit inom sju dagar från händelsen.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan spara själv inuti en kidnappare bil
  reglerna för att hyra en bil
  hur du skyddar dina ögon från bländning vid körning
  hur man startar en stickshift på en kulle
  sig att köra bil
  hur man hittar bilen betyg säkerhetsbälten
  hur man kan undvika en älg eller rådjur kollision
  sig att köra en manuell bil i bergen
  kredit värdering som behövs för att hyra en bil
  hur man får en Oklahoma föraren tillstånd