hur du använder söka och skanna radioknappar i bilen

hur du använder söka och skanna radioknappar i bilen

Du kör på vägen och radion börjar spela den värsta låten i världen. Du vill ändra det snabbt utan att förstöra din bil. Så här använder Sök-och Scan knapparna på bilstereon (eller vid ratten på en del nyare bilar) att få till en bättre station
1.
förstår hur Seek knappen fungerar.

Om du trycker på Sök-knappen kommer bilstereon söka nästa aktiva kanal i AM eller FM bandet. Seek knappar brukar gå upp till nästa station. (Även i de flesta bilar att trycka på högra sidan av Sök-knappen söker upp och trycka på vänster sida sökningar nedåt och trycka mitt på knappen sökningar upp. ) När Sök-knappen söker efter nästa station, stannar den, och spelar det stationen.
2.
förstå hur knappen Skanna fungerar.

Om du trycker på knappen Skanna kommer bilstereon börja cykla genom alla tillgängliga stationer på bandet. Scan knappar skanna vanligtvis uppåt, stannar vid varje station i 5-10 sekunder, och sedan gå vidare till nästa station. (Återigen, i de flesta bilar att trycka på högra sidan av knappen Skanna sökningar upp, och trycka på vänster sida sökningar nedåt och trycka på den mellersta sökningar upp. ) Om du vill stanna på en station, tryck på knappen Skanna igen. Om du missade en station använder söka knappen för att gå tillbaka en station.
3.
Hitta stationer i ett okänt område.

Om du inte är säker på vad att lyssna på, använda knappen Skanna för att höra ett kort urval av varje station i området. Du kanske vill söka alla stationer några gånger, för att höra varje station medan det inte spelar annonser.
4.
Växla mellan stationerna.

Om du bor på landsbygden med endast ett fåtal stationer, söker knappen är ett bekvämt sätt att växla mellan stationer, särskilt om du har en på ratten.


Relaterade artiklar


hur att hyra en bil i ett år
hur man köper en bil snabbt med dåliga krediter
vad man ska göra när du är skyldig mer än bilen är värd
hur man handskas med att vara tailgated
pengar faktorer av Auto Lease
hur man undviker en parkeringsbiljett
hur man undviker fortkörning straffpoäng
hur man navigerar i en snöstorm
hur man hittar en trafik skola
hur man fickparkera en bil