Hur man använder en tx tag klistermärke

Hur man använder en tx tag klistermärke

En TxTag klistermärke sätt att automatiskt ersätta vägtullar på Texas avgiftsbelagda vägar utan att stanna för att betala på en vägtullen. Den TxTag sticker är förbetalt och förvaras inuti ditt fordon. När du kör förbi en tullstationer, använder ett chip i TxTag klistermärke glaset i framrutan för att skicka en signal som visar att du gått och debiterar ditt konto lämpliga vägtull. Det sparar föraren problem och förseningar stanna vid en vägtullen att betala vägtull kontant
1. .
Ansök om TxTag klistermärke. Det enklaste sättet att göra detta är online på txtag. org (se Resurser nedan). Allt du behöver göra är att fylla i uppgifter och betala med kreditkort. Du kan köpa TxTag klistermärken för upp till 5 fordon. De kommer att skickas till dig inom 3 till 4 arbetsdagar. Du kan också ringa dem på (888) 468-9824 eller maila din ansökan och utbetalning till TxTag Customer Service Center, 12. 719 Burnet Road, Austin, TX 78727. Du kan även köpa dem direkt från TxTag servicecentra, torg vägtullar och AAA Texas kontor.
2.
Hitta din TxTag klistermärke i ditt startpaket. Du kommer att skickas ett startpaket för varje fordon som du lägger till ditt konto. Den innehåller din TxTag klistermärke, kontohantering kortet, snabbstartsguide, bruksanvisning visa och använda avtal. Dekalen är ungefär storleken av ett kreditkort.
3.
Rengör insidan av vindrutan med fönsterputs och låta den torka ordentligt. Temperaturen på vindrutan måste vara mer än 50 grader eller TxTag fastnar inte på vindrutan.
4.
lokalisera rätt plats för TxTag. Om din backspegeln är monterad på vindrutan TxTag går 1 /2 tum under spegeln. Om din backspegeln är monterad på taket går TxTag i mitten, 4 inches från toppen av vindrutan. Om du har en överdimensionerad lastbil utan en backspegel går TxTag i mitten, 2 inches från botten av vindrutan. Det TxTag fungerar inte om det är på fel plats, i sidled eller upp och ned.
5.
Dra av baksidan av TxTag och hålla den till rätt plats inne i vindrutan. Var noga med den grå sidan vidrör glaset och du kan se TxTag logotypen inifrån bilen.
6.
Använd din TxTag. Allt du behöver göra är att köra igenom TxTag uttrycka körfält. Det TxTag kommer automatiskt dra rätt pris. Du kan lägga till TxTag konto med kontanter, check eller kreditkort. Du kan också få ditt konto automatiskt laddas med ditt kreditkort när du konto börjar ta slut.

Tips och varningar


 • Köpa en TxTag är för närvarande gratis, men det finns planer på att börja ta betalt en $ 9. 65 tag avgift. De har inte meddelat något datum för detta läggas avgift. Kontrollera TxTag hemsida för den senaste avgiften informationen.
 • Standard TxToll taggar fungerar inte på plana fordon vindrutor och motorcyklar. Om du har en av dessa fordon, alternativa TxToll taggar är tillgängliga. En deposition krävs för dessa TxToll taggar, eftersom de är löstagbart och återanvändningsbart.


 • Relaterade artiklar


  hur de kan förmedla din skriftliga testförare
  hur man hittar en begagnad bil värde banklån
  hur man rapporterar en bil återtar varan i Florida
  bil finansiera leasing kontra köp
  förtida uppsägning av Auto Lease till följd av dödsfall
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Nevada
  hur man hittar en bil som du tidigare ägt
  hur man skyffla ut en snöig bil
  hur du tar bort din bil från en isig vägbana
  bil leasing guide