hur sluta vara omedvetna under körning

hur sluta vara omedvetna under körning

Först och främst, ett erkännande, ibland har jag förlorat min uppmärksam under körning och glömde att titta i en spegel när du byter körfält och sådant-men jag har sett folk som är värre än så. Detta är människor som passerade något förarprov och fortfarande inte kan få köra ner. Du hittar dem aktivt skära av människor som faktiskt går snabbare än dem, hålla upp trafiken eftersom de vill gå sin egen hastighet, ramma deras sätt framför andra när det inte finns något utrymme, och så vidare.

Du behöver:
förmåga att vara uppmärksam på vad som händer runt omkring dig.
att förstå att bilolyckor sker.
att förstå att Road Rage händer.
att förstå att du inte är den enda föraren på vägen.


1.
När man kommer in på en motorväg vid en hektisk tid, förväntar du kanske måste vänta för att få på. Människor kan inte alltid göra plats för dig. Också motsatsen, om du kan flytta över ett körfält, gör det, eller försöka påskynda så det finns ett utrymme för bilen bakom dig.
2.
Inte väljer att gå på en trafikerad väg och gå långsamt som möjligt. Ta sidogator till vart du ska om du skall köra sakta.
3.
Räkna inte med den andra föraren att alltid vara uppmärksam. Om du slår framför någon väldigt nära där du vänder, kommer du ha tur att inte träffas. Människor har distraktioner ibland som barn i fordonet och kommer inte alltid att titta rakt fram som ibland måste vi se vår sikten bakåt eller sidan spegeln eller se vår hastighet.
4.

Om någon vill passera, låt dem. Försök inte att göra upp med dem genom att blockera körfält eller påskynda bara att sakta ner igen för att hålla drivkraften bakom dig. De kan vara för sent till jobbet eller ta någon till sjukhuset och det är bara inte artig att vara till besvär.
5.
Om du passerar någon eller skär dem kort, se till att din Bilen går snabbare än deras. Det är oartigt att sakta någon annan ner om du måste vända eller bara vill vara i körfältet.
6.
Titta om trafiken är på väg mot dig, då dra sig ur en stoppskylt. Också göra det i svängar och på parkeringsplatser. Också se upp för fotgängare, cyklister, och så vidare.
7.
På vintern, om du är en semi-förare, passerar inte mindre fordon vid en hög hastighet på en snötäckt landsväg. Det mörkar föraren av mindre fordon och kan orsaka en olycka
8
Om du kör långsammare fordon i rörelse eller traktor -. . Att flytta så långt in som möjligt så att andra förare kan passera dig.
9.
Försök att alltid köra för villkor såsom dimma, underkylt regn, snö eller regn, med en lämplig räntesats om hastighet och uppmärksamma andra trafikanter.
10.
Tänk på hur mycket du vill vad du gör måste göras för dig när du behöver för att få någonstans eller hur säkerheten effekt körning. Om du tycker det är oförskämt, minimera beteende och försöker att alltid vara uppmärksam på vad som händer runt omkring dig.

Tips och varningar


 • Hjälp stöd för att hämta skolbussar , traktorer och semi-förare sin egen väg! Jag skulle vilja se detta hända eftersom det kan undanröja en hel del säkerhetsfrågor de orsakar, men-jag vet att det är sannolikt omöjligt.


 • Relaterade artiklar


  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Illinois
  hur man ger upp ett fordon till en bil finansbolag
  hur man berättar familjen om ett villkorligt körkort
  Hur man blir involverad i Road Rage
  hur du får ett körkort i Texas
  Avboka en bil leasingavtal utan att få ett straff
  hur man använder kopplingen på en manuell växellåda
  hur man kör i snö i en kuperad stad
  hur man kör till det lutande tornet i Pisa från Florens
  hur man kör ekonomiskt