hur man undviker att hamna i en bilolycka

hur man undviker att hamna i en bilolycka

Naturligtvis kan allt hända på vägen och det finns inget sätt att garantera 100% säkerhet, men det finns några enkla regler som kan hjälpa dig att undvika en massa bilolyckor de flesta av de förare normalt måste gå igenom.
1.
Håll ett säkert avstånd till bilen framför dig. Och jag menar det, håll dig borta. Även om bilen framför dig är långsam. Uppfödning andra bil är det vanligaste olyckan och hålla avståndet är sättet att undvika det. Jag undvek personligen 3 olyckor genom att göra just detta, när bilar både framför mig och bakom fick fastnat.
2.
Undvika att vara i en blind fläck av bilen på höger sida, särskilt när trafiken är måttlig eller gles. Ännu en vanlig (och mycket farlig situation) är när en förare från höger körfält helt plötsligt byter körfält utan att se bilen i hans /hennes vänstra spegeln. Helt enkelt sakta ner eller snabba upp lite för att komma ur den döda vinkeln. Det är nästan alltid möjligt att göra och minskar chansen att bli träffad dramatiskt.
3.
Om du är den första i raden på ljus och gröna linjen bara fick slås på, titta kort till vänster innan du börjar gå över korsningen. Det kan vara en sen bil försöker fortfarande komma över och kommer i full fart. Det är en sällsynt men mycket farlig situation. Det definitivt värt att spendera en bråkdel av en sekund att göra detta en extra titt för att undvika det.
4.
Slutligen, försök att undvika att ha en bil också nära bakom dig. Den här är knepigt, eftersom du kanoner påverka den andra föraren, men du kanske överväga att byta fil för att få detta overaggressive förare förbi dig istället för att ha honom /henne hängande 2 eller 3 meter bakom bilen.
5.
Jag hoppas att dessa fyra enkla regler hjälper dig att skydda dig på en väg. Lycka till!


Relaterade artiklar


hur man får bilen tillbaka efter en repa
Hur tjänar jag poäng aaa körsträcka genom att hyra en bil?
hur man bygger en virtuell bil
kan du bryta en bil leasingavtal?
hur man lär sig att köra på natten
hur man får ett il körkort
hur man folie en biltjuv
hur du får ett körkort i Alabama
Vilka är kriterierna för att hyra en billig bil?
hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i New Jersey