hur man ska gå på en bra road trip.

hur man ska gå på en bra road trip.

Om du någonsin har velat ta en bilsemester, eller redan har, här är några steg att ta i beaktande att hjälpa dig att få den bästa vägen upplevelse du kan. Denna information är baserad bort av en road trip jag tog med en kompis för ett tag sedan. Vi körde en stund och började märka saker som vi gjorde att när vi kom tillbaka, vi märkte verkligen gjorde resan mycket bättre

Du behöver:. .
A Car
.
Pengar till gas.
Mobiltelefon.
CD med all din favoritmusik.
.
Mat du vill.
.


1.
Innan du går ut på vägen måste du förbereda! Alltid har en atlas i din bil eller motorcykel om det är hur du slår. Gör ca 3 CD-skivor fulla av låtar du verkligen gräva. Ta en skiva du alltid har velat lyssna på hela vägen men aldrig haft tillräckligt med tid att lyssna på den. Bilutflykter och är perfekta för kylning till hela album. Få lite mat du vill. Snacks och vad inte. Glöm inte energidrycker till eftersom du kan behöva dem om du går vilse och behöver stanna uppe hela natten för att komma tillbaka hem. Ta minst 50 spänn för gas och mat. Med gaspriserna det sätt de men du kan behöva cirka 1000 dollar.
2.
Nästa steg skulle vara att gå tanka bilen med all gas den kan hantera. Även om det fylls, är macken en perfekt plats att få din snacks.
3.
Ut på vägen! Men det finns ett visst sätt att gå om detta. Om du försöker få till en plats så måste du bara följa din anvisningar om hur man kommer dit, men om du är som jag och bara gå på vägen för att se vad som kan hända, kanske du bara vill välja en viss riktning du vill gå. För oss vi valde sydost. För dig kan det vara nordväst. What ever sätt du väljer är upp till dig.
4.
Nu när du börjar gå din riktning, med tanke på detta är bara om du är ute för att se hur vägen kommer att kasta på dig (som enligt min åsikt är den bästa sortens road trip), du kommer att vilja ta de värsta av de värsta vägarna ser du kan hitta. Om de har linjer på dem, det är inte bra. Om de är tillverkade av smuts, det är mycket bra. Om du inte kan komma ifrån fodrade vägar, bara stanna på det tills du ser en väg som ser ut som ingen varit på det i år. Du vill det värsta av det värsta.
5.
Nu när du är på en riktigt otäck väg, som i ditt fall är mycket bra, bara stanna på det tills du ser något värt din tag. För oss var det ridning i bilen tills solen började sjunka och vi så småningom hamnade i någon form av fjällkedjan och så fort vi fick ut av det vi kunde se solnedgången över alla dessa områden och det var verkligen värt det. Efter en stund att ta dåliga vägar du kommer att hamna i ingenmansland och beroende på var du är kan det vara värt det också. Vi hamnade i ingenmansland och en väg efter den andra skulle bara vara här scenen bland trädkantade vägar eller ändlösa kullar av vilda blommor som tycktes pågå för evigt.
6.
Om du tar grusvägar du kan se något som liknar en diner off på sidan av vägen. Stanna där och äta! Möt människorna där. Åtminstone försökte vi hitta ett fik, men vi kunde bara inte hitta en. Om du är som oss och har en liten sedan av äventyr i dig, kan du stanna till på sidan av vägen. Jag skall ge er ett exempel på hur man verkligen ha en bra tid.

Jag och min kompis såg det här huset i mitten av detta område som hade övergivits. Vi stannade bilen på sidan av vägen och gick in i huset för att se vad som fanns i den. Till vår förvåning när vi kom in i huset i stora läsa brev sa "SATIN är min vän"! Vi utflippad men fortsatte att titta runt. Men det höll bara värre och värre. Det fanns strålar från taket på golvet. Samma balkar som är tänkta att hålla upp taket och hindra den från att falla! Hur som helst sensmoralen i denna historia är, om du ser något intressant på den sida av vägen gå och kolla upp det. Du vet aldrig, det kanske bara är ett Satin hus redo att kollapsa.
7.
När du har fått ditt lystmäte av vägen som jag hade efter satin huset, köra tills du komma till en stad. Ring någon du känner tillbaka på din stad och berätta för dem att kartan quest hur man tar sig hem från där du är.
8.
Åka hem och berätta alla dina vänner vad du just såg, som en satin hus.

tips och varningar


 • om steg nummer 6. Om du inte sluta gå in på någons egendom som vi gjorde, kom ihåg att det är någons egendom. Tänk på situationen om du ska kolla ut något på sidan av vägen.
 • Prova och träffa folk när man går på en road trip.
 • Har AAA på ringa om du låser dina nycklar i bilen som vi gjorde och måste ha något fiskare bryta sig in i din egen bil och låsa upp den.
 • Innan du går på en bilresa du kanske vill läsa "På The Road ".


 • Relaterade artiklar


  effekten av vraket skada på en hyrd bil
  hur du delar vägen med häst barnvagnar
  hur man ska finansiera en Mercedes
  hur man svänger vänster vid ljus när det inte finns någon vänstersväng körfält
  Vad gör jag med mina registreringsskyltar efter att jag tur i min hyrda bil?
  billeasing hemligheter
  hur man kan engagera bakre dörrlås säkerhet på en Chevrolet lumen
  hur man får poäng bort från din licens
  Hur avbryter jag bil hyra?
  hur Road Rage effektivt