hur man lär en tonåring att köra

hur man lär en tonåring att köra

Undervisning en tonåring att köra är en av de mest utmanande uppgifter en människa kan utföra. Det tar otroligt tålamod. Det tar också möjlighet att erbjuda vägledning och säkerhet i en lugn och avgörande sätt. Men om det är något du klarar av att göra, det är en av de mest givande upplevelser i världen

Du behöver:.
Driving manuella
. Bil instruktionsboken.
Bil.
Trafik kottar.
Driving kurs.
Försäkring.


1.
Se till att din tonåring läser och lär sig informationen i den drivande handboken. Du kan få en kopia på din lokala DMV. Hon kommer att behöva denna information för att klara det skriftliga provet på DMV för att få henne körkortstillstånd.
2.
Gå över grundläggande makeup av bilen innan du ens börjar. Visa din tonåring där alla är placerade och hur de fungerar. Du kan också använda bilens instruktionsbok som en guide för att gå över alla detaljer i bilen. Kontrollera också att han vet var fordonets registreringsnummer och försäkringsbolag information hålls.
3.
Hitta en lokal high school som har en inbyggd körning kurs. Om du inte kan hitta en, kan du alltid försöka hitta en lokal bilskola som har en kurs. Du kan också köpa några trafik koner, hitta en tom parkeringsplats, och skapa din egen körning kurs.
4.
Se till att du kör till kursen. Låt inte din tonåring praktiken ingenting förrän du är i ett säkert öde, område. Väl där, börja med grunderna. Låt henne vänja sig igång bilen, känslan av gradvisa acceleration och stanna bilen.
5.
Gå vidare till svårare uppgifter en gång han behärskar grunderna. Använd trafiken kottarna att börja undervisa parkering och svarvning. När han behärskar dessa färdigheter och känner sig säker, kan du börja hårda jobbet som fickparkering och vävning i mellan konerna att behärska kontrollen över bilen.
6.
Practice. Ta din tonåring att övningsköra varje helg eller när du har tid. När hon har byggt upp förtroende och har visat god kontroll av bilen, kan du ta henne till lätt reste vägar att öva körning under verkliga förhållanden. Dessutom övar olika körsituationer med henne. Hon behöver vara beredd på dåligt väder, trafik och områden konstruktion. När du känner att hon är tillräckligt bra, du kan prova olika scenarier.

Tips och varningar


 • Tala i klartext med din tonåring. Se till att när du ger honom instruktioner du blir lugn och koncist. Försök att komma ihåg hur lätt det är att bli förvirrad när du lär dig något nytt.
 • Så småningom så kanske du vill låta henne prova att köra hem från kursen. Om du känner dig säker på att låta henne göra detta måste du gå över kör genom bostadsområden först. Var noga med att hon vet att leta efter barn som leker och människor spännande sina bilar.
 • Om du är en överspänd eller reaktionär person, kanske du vill inte vara den som lär en tonåring att köra. Lita på någon i din familj eller vänkrets som är mer tålmodig och lugn.
 • alltid vara säker på att du har din egen körkort med dig innan de lämnar huset. Också få din tonåring för vana att vara säker att han är tillstånd med honom innan de lämnar huset.


 • Relaterade artiklar


  Hur hyr jag en bil?
  hur du får ett funktionshinder parkeringstillstånd i Maine
  hur att underhålla barnen i bilen
  hur man parkera en bil på en kulle
  hur man skrämma betalstationer arbetstagare
  hur man gör extra betalningar mot ett billån
  hur man kan förebygga pilflykten i snö
  hur man fickparkera med manuell växellåda
  Hur vet jag om min bil titel har panträtt?
  hur du får ett körkort i New York