hur man byter en borttappad eller stulen New Jersey ez passera

hur man byter en borttappad eller stulen New Jersey ez passera

Pendlare som använder New Jersey EZ Pass taggar förstår hur mycket tid och pengar de sparar när de passerar broar. Tyvärr har från tid då dessa enheter är förlorade eller stulna. Det är mycket viktigt att rapportera det och ersätta det så snart som möjligt
1
Bekräfta. . att enheten är verkligen försvinner eller blir stulen. Se till att den inte var kvar i handskfacket på din fars bil eller att det är hemma på en säker plats. När du rapporterar EZ Pass taggen som försvinner eller blir stulen, kommer du inte längre kan använda den även om du inte hittar det vid ett senare tillfälle.
2.
Rapportera det förlorade eller stulna online. Du kan besöka New Jersey EZ passera hemsida (se Resurser). Logga in på ditt konto och rapportera din tag borttappade eller stulna och beställa en ersättare tagg. Det är snabbt och bekvämt.
3.
Ring New Jersey EZ Pass kontor. Om du av någon anledning, behöver du inte tillgång till Internet, eller om du har glömt ditt användarnamn och lösenord, kan du alltid ringa till EZ Pass kundservicecenter för att rapportera ditt förlorade EZ Pass. De är tillgängliga på 1-888-288-6865.
4.
Skriv till New Jersey EZ Pass kundservicecenter. Om inget av ovanstående alternativ är livskraftiga, kan du alltid skriva till kundtjänst på PO Box 52003, Newark, New Jersey 071 01 till 8. 203. Var noga med att inkludera relevant information såsom ditt fordon upplysningar och den dag taggen tappar eller blir bestulen. Eftersom skriftlig korrespondens tar längre tid än att rapportera det online eller via telefon, du vill vara säker på att du inkluderar alla nödvändiga uppgifter med ditt brev att undvika förseningar.
5.
Beställ en ny EZ Pass tag. När du har anmält din tag försvinner eller blir stulen måste du beställa en ersättare. När detta skrivs finns det en $ 25 administrativ avgift för handläggningen av ersättning New Jersey EZ Pass tag.

Tips och varningar


 • Du kommer inte att hållas ansvarig för eventuella avgifter av din New Jersey EZ Pass när du har rapporterats försvunna eller stulna.
 • Eftersom en enskild New Jersey EZ Pass kund kan ha upp till fyra EZ passera taggar per konto är det bäst att beställa en annan tagg För varje fordon. Att hålla ett tag permanent i varje fordon kan bidra till att minska problemet med misplacing etiketten genom att byta den från bil till bil.


 • Relaterade artiklar


  lagar som gäller den faktiska handlingen att återtagande av en bil
  hur de kan förmedla det skriftliga provet för en texas körkort
  hur man handlar dålig kredit bil lån
  hur man får en Florida sunpass
  hur man kan undvika en skada bilolycka
  Hur man överlever en Fender Bender
  hur man beräknar bil betalningar som grundar sig på en FICO poäng
  hur man beräknar hyra återbetalningar
  Hur du tar ett förarprov
  hur man kör en vård med en växelspak