hur man bygger en virtuell bil

hur man bygger en virtuell bil

Kanske är du sugen på att ange ett lopp för människor som har byggt sina egna miniatyr bilar. Kanske du bara vill testa din skicklighet bildesign mot dem av de yrkesverksamma i Detroit. Dessa yrkesmän använder datorprogram för att bygga virtuella bilar, och du kan också
1.
Hämta Alias AutoStudio eller liknande programvara som tillåter dig att skapa bilar och delar till sådana (se Resurser nedan). Du kan hitta öppen källkod gratis, eller du kan köpa dyra program med mycket makt. Du kanske även vill gå en av de Internet-communities som förekommer personer som arbetar tillsammans för att utforma den mest effektiva massmarknaden bil möjligt.
2.
Gör skisser innan du försöker något i din CAD (computer-aided design) program. Brainstorm alla typer av idéer. Kom ihåg att du kan designa en bil med helt opraktisk funktioner bara för skojs skull, eller så kan du försöka att förbättra det verkliga konstruktioner. Detta är din chans att vara kreativ med olika grillar, motorer, vindrutor och däck.
3.
Rita linjer och göra kurvor på det alias programvaran med "Verktyg" och "dra". Överför dina idéer till datorn. Oavsett vilket program du använder, bör du använda zoom verktyg för att få en nära bild av detaljerat arbete. Ta din tid och ha roligt bygga den virtuella bilen du inbillar.
4.
Justera delar av bilens exteriör att "finjustera" det till dina specifikationer. "Tuner" njuta ändra utseende på sina maskiner för att se mer slående. Du kan använda ett grafiskt program som Adobe Photoshop för att lägga till racing ränder, spoilers och mycket mer. Om du inte vill köpa ett dyrt program som Photoshop, kan du få gratis alternativ som ungefär lika många funktioner.
5.
Kör din virtuella fordon genom simuleringar, om du är mer intresserad av funktion än form. Många program kommer att simulera en vindtunnel för att testa hur aerodynamisk bilens design är det.
6.
Tweak utformningen av din bil utgår från resultaten av tester. I vissa program kan du justera innehållet i din prototyp att göra bilen starkare (som får lägga vikt) eller göra bilen lättare (som offrar styrka).


Relaterade artiklar


hur man får poäng bort från din licens
hur hyra en bil utan kreditkort
hur man gör en högersväng
regler för leasing ett fordon
hur man undviker tailgaters
hur man kan jämföra fordon lån
information om leasing bilar
hur dra nytta pendla förvaltning
Fakta om billån titel
hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Alaska