hur man ansöker om en ez pass i New York

hur man ansöker om en ez pass i New York

Ett av de bästa och snabbaste sätten att ta sig igenom tullstationer och torg vägtullar i New York är att ha en EZ Pass tagg. Med EZ Pass behöver du inte vänta på lång kontanter körfält för att passera de broar och tunnlar. Det finns flera sätt att du kan ansöka om ett EZ Godkänd i New York
1.
Beställ din NY EZ Pass enhet online. (Följ länken i Resources. ) Du måste ha ditt fordon information och ett giltigt kreditkort. När du har slutfört registreringen kommer enheten att skickas till dig på den adress som anges.
2.
Begär EZ Pass per post. Om du inte känner dig bekväm att ange din kreditkortsinformation online har du möjlighet att ladda ner programmet från EZ Pass hemsida. Fylla i ansökan och skicka den till: Applikationer Returnerade Taggar, PO Box 149001, Staten Island, NY 10314-9001. Efter mottagande och genomgång av ansökan, kommer de mail enheten till dig.
3.
Beställ din EZ Pass personligen. Det finns för närvarande åtta platser du kan besöka. Scan listor på EZ Pass hemsida för att hitta den lämpligaste platsen för dig.
4.
Köp en EZ Pass på språng. Detta är förmodligen den mest bekväma av alla alternativ. Flera New York återförsäljare säljer färdigförpackade produkter som har $ 25 redan lastas på enheten. Gå till EZ Pass hemsida för att se vilka NY återförsäljare i ditt område säljer EZ Pass på språng. Den enda bestämmelse är att du måste registrera ditt EZ Pass enheten inom 48 timmar av sin ursprungliga användning.
5.
Håll koll på ditt EZ Pass. Oavsett vilket alternativ du väljer, en NY EZ Pass är en värdefull råvara. Se till att du inte förlorar det, eftersom det inte bara kommer att kosta dig tid vid tullstationer, men det finns en avgift för att ersätta förlorade eller stulna EZ Godkänd enheter.


Relaterade artiklar


hur man får hjälp att få en övertagen bil tillbaka
hur man navigerar los angeles trafiken i rusningstid
hur man förbereder sig att köra i dåliga trafik
Hur man säljer en bil med ett lån
hur man beräknar ett leasingavtal betalning för en bil
hur man väljer att köpa begagnad bil
vad är en förbättrad beacon poäng?
i-stan rörliga tips
hur att underhålla barnen i bilen
hur hyra en bil i Amerika