hur man ansöker om en e-z pass

hur man ansöker om en e-z pass

Nu accepterad i 12 stater över östkusten, är EZ Pass inte bara sparar pengar utan också en tidsbesparing. Om du tillbringar tid reser över hela avgiftsbelagda vägar eller broar i stater som spänner över så långt norrut som Maine till så långt söderut som Virginia och västerut till Illinois, bör du överväga att ansöka om en EZ Pass

Du behöver:.
Körkort .
Registrering.
Försäkring.
Penna.
Papper.
Kamera.


1.
Avgöra om att inte ansöka om en personlig eller kommersiell EZ Pass-konto. I allmänhet personlig EZ konton gälla för fordon som ägs eller hyrs i namn av en individ och är begränsade till vissa fordonstyper. Personliga konton kan ha maximalt fyra eller åtta EZ Godkänd taggar, beroende på läget. Affärsredovisningen å andra sidan, tillämpas på fordon registrerade i en firma och kan ha ett obegränsat antal EZ Pass taggar. Dessutom är kommersiella fordon inte begränsade till vissa typer som de privata konton är.
2.
Ansök om EZ Pass online. De flesta stater kan du ansöka om ett EZ Pass online genom att besöka statens EZ Pass hemsida. Maine invånare dock göra när detta skrivs inte har möjlighet att ansöka online. Maine invånare måste hämta EZ Pass ansökan, fylla i och skicka den till Maine EZ Pass Customer Service Center.
3.
Ring EZ Pass kundtjänst för ditt tillstånd och ansöka om transpondern via telefon.
4.
Posta eller faxa din EZ Pass ansökan. De flesta stater som accepterar EZ Pass låta sina pendlare till post eller fax EZ Pass ansökan till statens EZ Pass kundservicecenter.
5.
Köp ett E-Z Pass On-the-Go. Även om detta alternativ är inte tillgängligt för alla stater som accepterar EZ Godkänd, stater som New Jersey, Delaware och New York tillåta pendlare att köpa en EZ Pass On-the-Go från statligt godkänd EZ Pass återförsäljare. Om du köper en EZ Pass On-The-Go, måste du registrera enheten inom 24 till 48 timmar efter att ha använt den för första gången.

Tips och varningar


 • Oavsett vilken metod du använder för att ansöka om EZ godkänd, vara beredd med grundläggande information såsom fordon, modell, år och fordonets registreringsnummer tillsammans med ett giltigt kreditkort för att finansiera ditt EZ Pass-konto.
 • Vissa stater debitera $ 25 per EZ Pass transponder.


 • Relaterade artiklar


  hur du ansluter en släpvagn upp
  hur man får snabba auto lån efter konkurs
  Kan jag få ett billån?
  hur man kan räkna payoff på auto med ett dagtraktamente lån
  hur du använder din pendla tid effektivt
  Så här avslutar ett fordon leasing tidigt
  hur man kör en bakhjulsdriven i snö
  hur du får ett körkort i Alabama
  hur man ordnar liljor gumpaste Calla
  hur man gör en bil drift fortsatt ...