hur man ansöker om EZ passera i Maine

hur man ansöker om EZ passera i Maine

Alla som har tillbringat tid med att sitta i kassan körfält på South Portland utgång på Maine Turnpike vet vikten av att ha en EZ Pass tagg. Det sparar inte bara pengar, men det sparar tid. The Maine Turnpike Myndigheten har gjort det enkelt för de boende att ansöka om ett EZ Godkänd anordning
1.
Avgöra vilken typ av konto du vill ha. The Maine Turnpike Myndigheten erbjuder två typer av EZ Pass konton, personliga och affärsmässiga. Personliga konton är begränsad till fyra taggar per konto och täcker personskador personbilar, pickuper, SUV, motorcyklar och lastbilar pickup. Övriga fordon skall vara registrerade enligt ett företagskonto.
2.
Besök Maine EZ Pass Customer Service Center webbplatsen och hämta blanketter. Var noga med att ladda ner det personliga kontot anvisningarna Personal Account Ansökan och Personal Account Villkor dokument. Dessa tre dokument lämna nödvändiga uppgifter.
3.
Fyll i ansökan och skicka den till Maine Turnpike Authority, Attention: EZ Pass kundtjänst, 430 Riverside St, Portland, ME 04103
4
. . Ring EZ Pass kundtjänst på 1-888-682-7277 om du inte har tillgång till Internet. De kommer att post de nödvändiga blanketterna till dig så att du kan ansöka om EZ Pass tag utan att använda Internet.
5.
Kontrollera ditt konto. När du har en Maine EZ Pass tag kan du gå till EZ Pass hemsida och kontrollera status för ditt konto och hålla din EZ Pass balans.

tips och varningar


 • Maine EZ Pass webbplats ger ytterligare nedladdningsbara dokument för EZ Pass användare som klass 1 Rate diagram, Commuter Rate Diagram och klass 1 Kontanter /EZ Pass Jämförelse Betygsätt diagram som förklarar hur mycket pengar som sparas genom att använda EZ Pass enheten. Även om dessa dokument är inte nödvändiga, ger de värdefull information.


 • Relaterade artiklar


  hur man får ett il körkort
  hur man gör en varm-väder säkerhet kit för bilar
  hur man kan beräkna snabbare auto lån
  hur man styr en sladd bil
  information om leasing bilar
  hur man kör en gaffeltruck
  hur man kör ett fordon växelspaken.
  hur man använder front tina och vindrutetorkare på en bil
  hur man hanterar ett däck Blowout
  hur man avbryta en Auto Lease