hur klarar de manövrerbarhet del av förarens tentamen

hur klarar de manövrerbarhet del av förarens tentamen

Passerar manöverförmåga del av en förares tentamen visar sig svårt för vissa människor. Oavsett om det är nerver eller bara bristande förmåga, många kuggar det och har för att återta den här delen av förarprovet igen. Men det finns sätt att förbättra sina chanser att klara de manöverförmåga del av förarens tentamen. Det har att göra med förberedelser. Ju mer förberedd du är för testet, desto bättre chans har du att klara det

Du behöver:.
Driver's Education Class.
Bil.
 Nyttiga familjemedlem och vän.
DMV Book.


1.
Kör på gatorna runt Department of Motor Vehicle (DMV). Dessa gator är de som testaren kommer troligen att ta dig på under manöverförmåga del av förarens tentamen. Om du bekanta dig med dem, kommer du minska dina chanser att göra ett misstag under förarprov.
2.
Få insiderinformation från personer som nyligen fick sin körkort . Dessa människor kommer att kunna ge dig information om vad som väntar om manöverförmåga delen av tentamen.
3.
Delta förarens utbildning klass. Många gymnasieskolor ger denna typ av kurs och det är mycket hjälpsam. Förutom lär dig trafikreglerna, det ger dig också på-the-road körning. Men om du är äldre eller din skola inte tillhandahåller denna tjänst, hitta en drivrutin utbildning naturligtvis öppen för allmänheten. Du kan göra det genom att gå igenom telefonboken eller fråga runt. Sedan tar kursen innan du manöverförmåga examen. Det kommer att öka din beredskap och förmåga att klara provet.
4.
Be en familjemedlem who'sa bra förare för att få hjälp. Det bör vara en familjemedlem som har mycket tålamod och kärlek. Låt dem ta dig ut på vägen och ge tips körning. Var öppen för kritik och undervisning.
5.
Öva manövrar du tycker är svårt att göra. Om du vet att du kämpar för att göra en tre-punkt sväng eller fickparkera, träna dessa saker tills du får ner dem pat. Oundvikligen frågade manöver du inte kan göra kommer att vara en av er på förarprovet. Som ett resultat, måste du vara beredd att göra alla möjliga köra manövern på rätt sätt.
6.
Ta hjälp av en vän. Vare sig det är några uppmuntrande ord eller hjälpa körning på väg, kommer hjälp av en vän vara ett plus. Din vän kan hjälpa dig att komma över någon av dina rädslor och vara ärlig om dina svagheter som förare.
7.
Studera trafikreglerna. Om du är bekant med dem, kommer du att kunna följa dem under din manövreringsförmåga tentamen.

Tips och varningar


 • Påminn dig själv om att tusentals människor har möjlighet att få sina körkort. Som ett resultat kan du också.
 • Var noga med att träna den svåraste manövrarna i ett område fritt från andra förare.


 • Relaterade artiklar


  hur man leasa en bil i Europa
  hur man kör en pinne skift
  hur man beräknar en bil leasing
  hur man fixar ett fordon titel
  hur du kontaktar en tjänstebil reporäntan
  hur man hyra en Cadillac
  hur man kan jämföra hyra erbjudanden
  hur man beräknar betalning billån
  lagarna om cosigning för en auto lån
  billån information