hur klarar de körkortstillstånd test

hur klarar de körkortstillstånd test

Ni kommer att försöka få din körkortstillstånd så snart du har rätt och du inte vill genera dig själv genom att flunking testet. Finns det ett sätt du kan förbereda dig för att klara skriftliga DMV test? ! Visst, du kan

Du behöver:.
Statens körkort manual
Tillgång till dator för en halv timme eller mer.
.


1.
Skaffa en kopia av din statens förarhandbok. Denna manual täcker alla av de drivande reglerna i detalj. Eftersom många stater ta frågor direkt från materialet i manualen, är en grundlig genomgång av denna lilla bok det bästa sättet du kan förbereda sig för testet.
2.
Kolla ditt lokala bibliotek för ytterligare material som kunde vara till hjälp. Biblioteket kan ha kopior av relaterade DVD tillgänglig för kunder att kolla in, såsom passeras Skrivet DMV Test av Powell Productions. Dessa DVD-skivor är bra för människor som har svårt att begripa alla dessa skrivna reglerna och göra bättre med muntlig inlärning.
3.
Gå online och ta en praxis test innan du går till din DMV för verkliga affären. Varje stat erbjuder inte denna behändiga online DMV alternativ praktiken test, men majoriteten av dem har åtminstone några övningsfrågor på sina sajter.
4.
Kontrollera att du är redo. Dagen innan du planerar att ta ditt test, ring för att dubbelkolla timmar testcenter och kontrollera att du har allt nödvändigt material.
5.
Vila mycket. Gå till sängs tidigt kvällen innan du tar ditt körkortstillstånd test.
6.
Bränsle din hjärna. Glöm inte att äta en hälsosam frukost på morgonen av testet. Studier visar att människor som äter frukost har bättre resultat på proven.
7.
Komma dit i tid. Anländer till testcentret några minuter tidigare än vad du faktiskt vill ta provet så att du kan betala dina skakis nerver.
8.
Gör testet. När du sätter dig ner för att ta provet, andas in och ut några gånger för att vakna din hjärna. Lirka försiktigt igenom frågorna och se till att du läsa var och en noggrant.
9.
Vänta instruktioner. Efter provet är klar, måste du troligtvis att ta pappersarbete med dina passerar poäng ut till Photo Booth så att du kan ta ditt första fruktansvärda licens fotot!

Tips och varningar


 • kontrollera att se vad som du behöver ha med dig att ansöka om ditt tillståndet och samla ihop dem några dagar innan du planerar att gå. På så sätt kan du hitta borttappade dokument eller be föräldrarna om saker som finns lagrade i deras eld lådor.
 • inte tror att du kan vinge det. Studerar för testet hjälper dig att hålla dig och alla andra på vägen, säkra, eftersom ni alla kommer att följa samma regler och förordningar.


 • Relaterade artiklar


  hur man ökar din bil MILERSÄTTNING
  skuld till intäktsrelation & billeasing
  hur man kör snabbt och smidigt över vägbulor
  hur man kör som Danica Patrick
  hur filen felfritt personskada fordran
  hur man tar sig fram säkert i en bilolycka
  hur att refinansiera en bil eller auto lån
  hur du får ett körkort i New York
  Hur berätta om en bil följs
  Hur refinansiera en bil lån i Michigan