hur de kan förmedla tid då fast i trafiken

hur de kan förmedla tid då fast i trafiken

När du har fastnat i trafiken och inte gå någonstans, kan det öka din ångest nivåer. Hellre än att vara frustrerad, kan du vända den tiden till att vara produktiva så att du inte tycker att det är förlorad tid. Här är bara några idéer om saker du kan göra bakom ratten som är säkra och användbara
1.
Om du är i helgtrafiken med familjemedlemmar, prova att spela spel tillsammans. Spela på bilauktioner och se vem i din familj kommer att köpa vilka av dina omgivande bilar för vilket pris. För mindre barn finns det några spel förslag på Crayola webbplats. Eller gör upp egna spel.
2.
Gör enkla övningar. Dra åt grupper av muskler som du sitter bakom ratten. Det kommer att hjälpa till att föra blodet runt, utöva de muskler och släppa spänningar.
3.
Gör en lista i huvudet av alla de saker du har gjort under dagen eller alla de saker som har gått rätt. Detta inte bara kan hjälpa till att organisera dina tankar, men det sätter dig i en uppskattande och nöjdare staten.
4.
Om du har en passagerare, kan detta vara ett bra tillfälle att ha en av dessa diskussioner när privatlivet är nödvändig.
5.

Det är okej att titta på andra bilister. Nästan alltid när fast i trafiken ser jag andra bilister med samma frustrerade, rökig uttryck jag bär. Om jag anstränger oss för att tänka på dem som människor-precis som jag-och le mot dem, eller rycka mina axlar att kommunicera "irriterande är inte det?" nästan alla en smälter in i en nick eller leende, alltför
6
Om du är på en fullt stopp och kommer vara där för en stund -. . som en olycka eller konstruktion-och du tydligt inte behöver din uppmärksamhet på vägen för en liten stund, kan detta vara ett bra tillfälle att rensa ut alla dessa små hyllor och lådor i bilen. Allt som kräver din uppmärksamhet som att äta, prata i telefon, städning, grooming etc. bör endast göras om du är på en punkt och kommer att förbli så under hela. Skicka inte dela din uppmärksamhet när du kryper sakta. Detta är ett bra sätt att plöja in i personen framför dig!
7.
Lyssna på musik eller ljudböcker. Roa dig med handsfree-enheter så att händerna kommer att vara redo att köra när trafiken rör sig igen. Detta är mycket viktigt när trafiken är stop and go.
8.
Det finns många sätt att fylla tiden i en bilkö som kommer att vara produktiva och /eller få dig att må bra. Du kan även använda en del av den tiden gör en lista över dina egna idéer för nästa gång du är fångad i trafiken!


Relaterade artiklar


hur du berättar din arbetsgivare om ett villkorligt körkort
hur man vara tillräckligt förberedd för att köra på gas
Du kan finansiera moms när du köper en ny bil?
Iowa återbördande lagar
hur man får en Oklahoma pikepass
hur man startar en trafik skola
vad är en process för att hyra en bil?
hur man köper en radio scanner
hur man kör hövligt
Hur får man en trippel påskrift på ett CDL