hur stödet vintertid däck dragkraft med sågspån

hur stödet vintertid däck dragkraft med sågspån

Den som handlar med tunga snömängder varje vinter vet att dragning för bildäck är smal. Sågspån är ett bra alternativ till salt, vilket är den primära produkten för medhjälp vintertid däck dragkraft. Det är billigare och kan vara lika effektiv

Du behöver:.
Terrängfordon (Jeep, Hummer, Truck)
. Adverturous attityd.
Common Sense.


1.
Samla så mycket du kan. Sågspån är inte kort i utbudet på timmer varv och butiker snickeri, och dessa folk är oftast försöker bli av med den utan att hala den till soptippen en avgift. Också planera när man arbetar på sommaren projekt och samla sågspån du producerar. Det tillför verkligen upp.
2.
Bred ett tunt lager av sågspån på bil och lastbil banor som får mycket trafik runt arbetsplatsen. Det gör snön mer kompakta och samtidigt skydda marken under den.
3.
Scatter sågspån på snöiga uppfarter. Använd den på de riktigt dåliga dagar med riktigt våt, hal snö. Gör ursäkt "jag är sen eftersom jag inte kunde komma ut på uppfarten" ett minne blott.
4.
Ansök sågspån däck när bilen har fastnat och dess däck snurrar. Håll en hink med den i bagageluckan för nödsituationer. Fyll den på så långt under den snurrande däck som möjligt. Detta gör snön hårdare och mindre hala när du försöker komma ur en fet situation.
5.
Leta efter däck som faktiskt innehåller sågspån i slitbanan själv. Kontrollera med en lokal däck leverantör för att se om de fortfarande bär dessa äldre stil av däck. Eftersom däcken slits de släpper små bitar av sågspån, vilket resulterar i tusentals små sugkoppar över hela däcket som huvudsakligen grepp på vägen utan att riva de vägar upp som dagens slitbanor gör.


Relaterade artiklar


Hur du tar en praxis körkortstillstånd test
hur man använder trafiken skolan för att minska poäng
hur man studera för körkortsprov
Kan jag få ett billån?
hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Virginia
hur man bestämmer avskrivning av ett fordon
hur du får din bil lossna från snön
hur man kan hoppa starta ett dött batteri på en manuell växellåda
hur man kan öka synligheten körning i regn
hur man får finansiering för ett fordon med dålig kredit