hur man undviker fortkörning straffpoäng

hur man undviker fortkörning straffpoäng

Fortkörning biljetter är något som de flesta förare kommer att behöva ta itu med. De kan vara kostsamt, men det är möjligt att arbeta med för domstolarna att begränsa hur mycket skada de kan göra
1.
Kontakta den berörda domstolen efter att ha fått din fortkörning biljett för att se hur snart du kan ta hand om det. Vanligtvis finns det en väntetid på några dagar innan biljetterna får från officer till domstolen och tas upp, men kontaktar domstolen inom 10 dagar är oftast ett säkert kort.
2.
Granska din körning historia. Du kan plocka upp en kopia av ditt färdregistreringen från din lokala Vägverket eller kontor. Din körning historien kommer att visa status på din licens och alla biljetter som har placerats på din post. Domstolarna ser vanligtvis på din körning historia när man överväger poäng på fortkörningsböter.
3.
Tillbaka till tingsrätten och prata med en expedit eller annat officiellt angående din biljett. Fråga vad dina alternativ är. De flesta domstolar erbjuder en minskning eller eliminering av poäng om man kan följa genom att köra förordningar.
4.
Fråga om en minskning i poäng. Många domstolar tillåter dig att ta en mindre mängd poäng på biljetten om du betalar böterna före dina domstol datum eller betala för biljetten personligen.
5.
Kolla på en uppskjuten meningen. En uppskjuten dömd är en process genom vilken domstolen kontroller av dina tidigare körning historia. Om du har en relativt fläckfritt förflutet, kommer de att du kan skjuta upp punkter på biljetten för en tid. Så länge du följer alla villkor i de uppskjutna meningen, ogillar domstolen typiskt poäng och de påverkar inte ditt körkort.
6.
Betala dina citat i person om möjligt. I flesta stater, helt enkelt underteckna biljetten och skicka in den fina är en automatisk tillträde av skuld, och domstolen typiskt varv i det fulla beloppet av pekar på DMV.
7.
Ring en advokat om du är obekväm med de alternativ som domstolen ger dig. Varje domstol körs på ett annat sätt, och en advokat kan ofta förhandla fram ett avtal med staden eller länet att du inte är. Många advokater erbjuder en kostnadsfri konsultation, så dra nytta av detta om du behöver en advokat.
8.
Se domaren om det behövs. Ofta kan du förklara din situation för domaren och de kan erbjuda dig en minskning i poäng eller böter att expediter inte kan. Se till att detta är i linje med domstolens policy att undvika eventuella problem eller problem med ditt ärende.

Tips och varningar


 • Hantera alltid fortkörningsböter i person. Det är svårt att förstå de påföljder citeringar via e-post.
 • Kontakta domstol om du har frågor som helst om din fortkörning biljett. Expediten kan förklara för dig precis vad dina alternativ i förväg.
 • Aldrig
 • betala en biljett sent. Warranter kan utfärdas för ditt gripande om du misslyckas med att hantera ett citat i god tid.
 • inte betalar en biljett agentur eller annan mellanhand för att hantera din biljett. De normalt inte kan hjälpa dig och är helt enkelt ett slöseri med pengar.


 • Relaterade artiklar


  hur man kör för att undvika fortkörning biljetter
  hur man sparar pengar på gas
  Ford Fusion hybrid incitament
  hur kopplingsfri skift
  hur man använder ett lågt kort kurs kredit för en begagnad bil handpenning
  hur man byter ett punkterat däck
  hur man kan minska räntan på ett bil garanti
  hur man köper en bil online med dåliga krediter
  hur att passera högt vattenstånd
  Kentucky bil återbördande lagar