hur man undervisar en defensiv körning klass

hur man undervisar en defensiv körning klass

Din körförmåga är oklanderlig och du vet bra förare måste köra defensivt, inte aggressivt, så du vill lära dessa kunskaper till andra. Kombinera din körglädje och undervisning för att hjälpa andra köra defensivt och hålla vägarna lite säkrare

Du behöver:
terrängfordon (Jeep, Hummer, Truck)
. Adverturous attityd.
Common Sense.


1.
Förstå vilka kvalifikationer du behöver för att undervisa körning. Kontrollera att du har körkort och en trafiklärare licens. Kontrollera din stat eller provins för att se om du behöver ett skriftligt prov, en i bilen test eller båda. Du kan också behöva ett kriminalregister check på vissa områden.
2.
Kontrollera att du har gott om körupplevelse och en ren färdregistreringen. Du bör känna till trafikreglerna och kunna upptäcka ett potentiellt problem.
3.
Utveckla en läroplan som beskriver defensiv körning, säkerhet, rättsliga frågor, föraren ansvar, tekniker kollision förebyggande och vinterkörning tips. Leverera dina lektioner med tydliga instruktioner med god kommunikationsförmåga.
4.
Förklara att körning kan vara stressande när du sätter dig bakom ratten som en ny förare, men eleverna kan känna sig tryggare genom att lära sig att köra defensivt.
5.
lära eleverna att titta på vad de gör och att titta på vad andra gör. Eleverna ska köra försiktigt och vara lugn i alla lägen.
6.
Säg åt dem att ge efter för andra förare, kör inom hastighetsgränsen och stanna vid gult ljus i stället för att påskynda. De bör också köra enligt vädret, vilket innebär att veta hur till återvinna glider eller vattenplaning.
7.
Visa eleverna hur man kör försiktigt genom att titta på vägen, särskilt blinda fläckar, ser efter gömda uppfarter och vägkorsningar och körning med ett säkert avstånd mellan sig själva och andra bilar.

tips och varningar


 • Se till att de inte glömmer grunderna som att ta hand om sina bilar, med hjälp av signaler via strålkastare, delar vägen, saktar ner, med hjälp av speglar och efter inte alltför nära.
 • Tala om för eleverna att aldrig stanna på motorvägen och att ha en flyktväg vid alla tillfällen.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter ett däck
  hur man byter kläder under körning
  hur till göra min egen oljor & bil doft
  vad det innebär att hyra en bil?
  Hur du tar en praxis förarprov
  hur man rapporterar en bil återtar varan i Florida
  hur man kan anpassa och använda en ratt
  hur man håller en ren vindruta
  hur man kör hövligt
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Kalifornien