hur man sparar pengar och bor med Georgiens flytta över lag

hur man sparar pengar och bor med Georgiens flytta över lag

I januari 2008 meddelade lagstiftare i delstaten Georgia verkställigheten av Move-Over lag. Minst femton (15) brottsbekämpande organen i hela landet dog 2007 på grund av vårdslös eller distraherade förare. Officerare sägs vissa bilister vind genom dem så snabbt och så nära de kan knappt hålla i sin biljett bok. Överträdelser kan nu laddas så mycket som $ 500 om de fångats bryter mot Georgien statliga regler och $ 1000 av andra stater. Märkligt nog är detta inte en ny lag. Flytta Över lag har funnits sedan 2003 men brottsbekämpande aldrig tillämpats böter till den eller de var det efterlevs-tills dödade och skadade började öka. Dessa är meningslösa dödsfall och denna författare stöder helhjärtat brottsbekämpning. Denna artikel kommer att ge dig tips om hur man sparar pengar och bor med Georgiens Move Over lag

Du behöver:. .
Bil
Körkort.
Vakenhet.


1.
Move Over lag.

Jag slår vad om du ser det varje dag också. De tillbud när en bil på den sida av vägen och föraren kan inte ens gå ut för att kontrollera fordonet rädsla för att bli träffad. Eller den tjänsteman som stannade en bilist har svårt att få ett säkert ur sin bil. Vad sägs om fordonet som hamnade i någons vardagsrum? Man skulle tro att förfarandet försiktigt när man ser varning lampor (speciellt en polis ljus) bara skulle vara sunt förnuft, eller hur? Nåväl, det finns många människor som inte använda sunt förnuft och därmed en annan lag skall vara skriftlig och verkställas.
2.
Vad menas med "Move Over"?

Lagen vill bara att du "sakta ner och gå över ett körfält när ett utryckningsfordon på sidan av vägen visar varningsljus". Om du inte kan röra sig över ett körfält, sedan sakta ned "under skyltad hastighet och vara beredda att sluta". Dessa är de enda två kraven och de är inte svåra att följa. Det bör vara en del av din defensiv körstil redan.
3.
När lagen tillämpas?

Lagen gäller när offentliga tjänstemän försöker utföra sina uppgifter. Detta omfattar poliser, sjukvårdare, brandmän, dra-åkerierna, motorväg underhållspersonal och motorväg besättningar konstruktion.
4.
spara pengar.

Genom att lyda lagen, lyckas du rädda dig själv en rejäl $ 500,00 fint i delstaten Georgia och en möjlig $ 1000,00 böter andra stater. Du undrar hur de kommer att fånga dig om tjänstemannen är upptagen med en annan kund? Tja, de flesta stater kräver nu officerare rida i par av just denna anledning. Medan en officer tenderar att de stoppade bilisterna, den andra är att få beskrivning och tagga antal lagöverträdare. Oh, och om du inte visste, är några polisbilar är utrustade med kameror.

tips och varningar


Lyd
 • lagen. Sätt att mobiltelefon ner så att du säkert kan styra ditt fordon.
 • Bli inte distraherad. Tänk på din omgivning.
 • domare har beslutat att de inte kommer att kasta biljett ut eller ner åtalet bara för att du inte har hört talas om lagen. Som förare är det ditt ansvar att känna till alla tillämpliga körning förordningar.
 • Kör försiktigt hela tiden. Det liv du sparar kan vara din egen.


 • Relaterade artiklar


  kan du köpa en bil med dålig kredit?
  hur de kan förmedla tid medan det i trafiken
  hur man minimerar riskerna för krockkuddar
  hur du får ett funktionshinder parkeringstillstånd i New Hampshire
  hur stor en hjälm
  hur man använder salt för att smälta is
  hur man hittar en adress med ett mobilnummer
  hur komma förbi rädslan att köra efter en olycka
  hur man utnyttjar fordon speglar
  hur man tränar defensiv körning