hur man skapar ett kit bil nödsituation

hur man skapar ett kit bil nödsituation

Katastrofplanering är något som många tar för givet och därför de flesta förare inte har en nödsituation kit i deras bil. Det tråkiga är att det inte kostar mycket att ha dessa få exemplar i händelse av en nödsituation. Du kan vara säker på att just när du tror att du inte behöver ett är då du kommer behöva det. Om du inte vet vad du ska skriva i din nödsituation kit, läsa på och låta mig hjälpa dig

Du behöver:. .
Pengar


1

En del av innehållet i nödsituation kit är gemensamma saker som alla förare ska ha, särskilt första hjälpen leveranser. Övriga poster kan läggas till beroende på var du bor. Till exempel behöver de människor som bor i Florida inte köpa is Scrapper och förvara dem i bilen.
2.
Booster Cables

Alla bilar borde ha en booster-kabel. Tror du att du wan't behöver det eftersom du har en medlem Auto Club. Men om du reser någonstans "utanför stigen", kan det ta ett tag för dem att skicka någon till er hjälp. Med en booster kabel kan en vänlig bilister att kunna ge dig den lilla öka du behöver för att göra det till nästa garaget.
3.
Skaffa en första förbandslåda.

Alla bör alltid hålla en första hjälpen kit i deras bil. Det första hjälpen kit som jag har innehåller första hjälpen leveranser till nästan vad som helst som kan gå fel. Vissa poster som ingår är en kompakt "chock" filt, band hjälpmedel, bandage, bränna grädde och spritsuddar. Dessa poster är en nödvändighet i händelse av en bilolycka eller annan nödsituation. Det behöver inte vara din bilolycka, men varje olycka i allmänhet. Kanske är du passerar någon som skulle kunna använda en hjälpande hand. Det är en härlig känsla när man är förberedd.
4.
Kasta en filt eller handduk i bilen.

Om du bor i områden där du får riktiga vintervädret, är en filt ett måste. Föreställ dig att fastna i en snöstorm. Det är farligt att hålla bilen igång hela tiden eftersom snön kunde få tillräckligt hög för att täcka avgasröret, så småningom orsakar kolmonoxid poisioning. En filt kommer att behövas för att hålla dig varm. Det behöver inte vara den tyngsta filt i huset, men kanske en lätt filt. Chocken filt i förbandslådan skulle också komma till nytta i denna situation.
5.
Några små men användbara saker.

Några andra saker att du behöver ha i bilen är en ficklampa, skruvmejslar och bungy-sladd eller "tie downs". En ficklampa kan användas på natten för att signalera någon du i trubbel om du inte har det röda blinkande varningsljus och din bil är klar död. Den bungy sladden är att binda stammen ner vid behov. Skruvmejseln och silvertejp eller två objekt som skulle kunna användas för ett antal saker i händelse av en nödsituation.
6.
En bil nödsituation kit är bara sunt förnuft. Du kan kalla det ditt fel ut-bag, bil survival kit, katastrof räddningsinsatser kit eller något annat. Bara få en grund när det akuta händer kommer du vara glad att du gjorde.


Relaterade artiklar


hur man kör ekonomiskt
egenfinansiering lagar
hur man beräknar bromssträckan
hur du växlar genom växlar på en manuell växellåda
Nevada auto återbördande lagar
rensar en kvarstad på ett GMAC auto lån
hur man får snabba auto lån efter konkurs
hur man kör över ett bergspass
Hur finansierar jag en ny eller begagnad bil?
Du kan ha mer än ett lån bil titel?