hur man safetly köra ett fordon

hur man safetly köra ett fordon

Hatar du kör runt osäkra drivrutiner? Kom ihåg när du var cut-off i 05:00 rusningstrafik? Vad sägs om de människor som älskar att rida din bak . . . stötfångare? Och naturligtvis finns det det vackra motorvägen kör där alla verkar tro att de är racing Indianapolis fem. Tja, oroa dig inte. Som visas här är några utmärkta taktiker du kan genomföra dem i dag

Du behöver:.
Köra bil
En bra attityd.
En giltigt körkort.
Vissa Bensin Kan vara bra också.


1.
Gör goda körvanor. Alla är en stadigvarande förare, så om du har säker vanor du hjärnan redan vet vad de ska göra i en nödsituation.
2.
Se till att dina speglar är justerade för dig, bältet är på, och din plats är bekväm. Jag vet att det låter som förare utbildning igen, men om du börjar med en checklista varje gång du sätter dig i bilen, den hjälper dig att tänka på nästa sak du kommer att göra. Du kommer in i vad jag kallar "din körning läge. "
3.
Håll ögonen rörelse. Vänd huvudet då och då för att läsa dina blinda fläckar. Körning är så mycket musik i detta avseende. Om du gör en vana att se framåt av dig själv medan du spelar, kör du en mycket lägre risk för "kraschar. "
4.
Detta är en av de två viktigaste taktik av din körning läge. Det finns tre platser du måste se när man tittar framåt: direkt framför fordonet, halvvägs mellan din bil och horisonten (eller slutet av din linje av plats), och din horisont eller längst tillgängliga startsträckan. Att hålla ögonen flyttar bland dessa tre punkter hjälper dig att planera framåt och även hjälper till att hålla dig vaken.
5.
Kontrollera dina speglar. Detta ingår i att "hålla ögonen flytta" vana. Tillsammans med din blick framåt, du också måste utgöra en vana av att titta på dina tre speglar. Håll ögonen rörelse. Hur många gånger har jag sagt "håll ögonen flyttar ?". . .

6.
Näst viktigaste delen av att köra runt andra människor, enligt min mening är" , säkerhetsficka. "Nej, det är inte där du har din plånbok eller mobiltelefon. Detta är faktiskt avståndet mellan dig och bilen framför dig. Ta den mängd utrymme du normalt känner dig bekväm med och dubbla den.

Om någon galen person vill passera dig, då de kommer att ha en säker mängd utrymme att manövrera runt dig. Om bilen ut främre bromsar plötsligt har du tid att kompensera. Långsammare retardationer också spara bensin.
7.
Slutligen inte oroa dig för arga föraren bakom dig. Om du går lite långsammare än den personen används till, vem bryr sig? Om du är bra med din matte, kan du beräkna hur lång tid det tar dig att komma till din destination. One mile per minut är ca 60mph. Oroa sig för vad som är framför dig. Att slå något är mycket värre än att göra det hormon debiteras ungdomar bakom dig (oavsett ålder) upprörd över att spara ett par extra sekunder och bränna lite bränsle. Människor uppskattar säkra förare.

Tips och varningar


 • Bättre att få det sent än inte alls!
 • Om du tillbringar mycket tid kör på en motorväg, glöm inte det "säkerhet fickan!"
 • Jag vet att detta kanske låter som en förares utbildning förstås, men det finns en del information här som du kanske inte har hört förut .


 • Relaterade artiklar


  samarbete signerat rättigheter för billån
  Hur du tar en praxis förarprov
  hur man beräknar hyra återbetalningar
  hur man betala för bil med kredit
  hur p-shift
  hur man fickparkera en pickup
  hur man kan hjälpa till att förhindra rattfylleri på nyårsafton
  hur häl tå downshift
  hur lugn som en bil passagerare
  hur man får ett e-zpass